Oyun İçin Toplama Bilgisayar Önerirmisiniz ? ACİL

ccc KINAŞLI ccc
28-02-2012, 17:51   |  #101  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,652 mesaj
Alıntı: inception  
Hocam bir kere fiyatları yanlış girmişsin.
İkincisi parçaların fiyat-performans açısından uyumsuzlar.

Birinci sistemin;  1778 TL %25 İNDİRİMLE 1333 TL
İkinci Sistemin;   2224 TL %25 İNDİRİMLE 1668 TL

Benim önerdiğim 1430 TL 'lik sistem her iki önerdiğinden fiyat performans olarak daha iyi.

[boyut=4
KINAŞLI;Y1197159"] 
Tamam öyle olsun sistemim iyi yinede birinci sistemide alablir ikinci sistemide alabilir bence ikinci sistemi alsın 168 TL fark atıyo bütçesine ancak gayet iyi bir sistem hem Kötü Adam arkadaşımızda öneriyor

ccc KINAŞLI ccc
28-02-2012, 17:56   |  #102  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Alıntı: Kınaşlı  

Abin çok güzel sistem toplamış gerçekten ama benimkinden fazlada farkı yok o yüzden arkadaşlarımız yine bir kabahat bulurlar sen kafanı yorma

ccc KINAŞLI ccc
28-02-2012, 18:52   |  #103  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Anakart

ASUS P8Z68-V LX Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI Anakart

İşlemci

INTEL Core i5 2500K Soket 1155 3.3GHz 6MB Cache 32nm İşlemci

Ram Bellek

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1333MHz CL7 1.5V Dual Kit Ram

Ekran Kartı

XFX HD6870 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

Bilgisayar Kasası

COOLER MASTER RC 690 II 80PLUS GX 650W MidT ATX SİYAH KASA

HDD (HARD DİSK)

SEAGATE 3,5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

DVD Sürücü

ASUS DRW-24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

-----------------------------------------------------------------

Arkadaşım senin için o kadar uğraştım bence al

İstersen sor herkeze süper oldu tek sıkıntı para ama paraya kıyarsan süper bir pc olur

Son Düzenleme: ccc KINAŞLI ccc ~ 28 Şubat 2012 22:54
ccc KINAŞLI ccc
28-02-2012, 19:01   |  #104  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Bu sistem 2219 TL 
2219*75/100
=1664,25 TL bu sefer orjinal hesapladım tam para ne 1 kuruş eksik ne 1 kuruş fazla

Kapalı Hesap (203105)
28-02-2012, 19:40   |  #105  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

dostum vatanın hangi mağazasından alıcaksın one göre önerelim bir sistem

ccc KINAŞLI ccc
28-02-2012, 19:49   |  #106  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
Alıntı: glscgn  
dostum vatanın hangi mağazasından alıcaksın one göre önerelim bir
evet ben bunu düşünmemiştim sen hangi nerde yaşıyorsun

ccc KINAŞLI ccc
28-02-2012, 19:53   |  #107  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

glscgn arkadaşım sence benim en son önerdiğim sistem iyi mi sen bu işleri iyi biliyorsun benim sistemim sence iyimi

Son Düzenleme: ccc KINAŞLI ccc ~ 28 Şubat 2012 19:57
Kapalı Hesap (203105)
28-02-2012, 20:45   |  #108  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
Alıntı: ccc KINAŞLI ccc  
glscgn arkadaşım sence benim en son önerdiğim sistem iyi mi sen bu işleri iyi biliyorsun benim sistemim sence
evet güzel sistem toplamışsın fakat biraz daha iyi parçalar seçilebilirdi ör: ramler 1333 mhz cl7 g skıl ramler daha iyi  anakartında malesef slı desteği yok ama yapacak bişey yok vatanda diğer anakartların çoğu stokda yok ama iyi yani kötü değil

ccc KINAŞLI ccc
28-02-2012, 21:13   |  #109  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Bu nasıl arkadaşım
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

diğerinden tek farkı MHz yüksek 

ccc KINAŞLI ccc
28-02-2012, 21:16   |  #110  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

veya MHz bakımından bu dahada yüksek
GSKILL 8GB(2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.6V Dual Kit Ram

Kapalı Hesap (203105)
28-02-2012, 21:18   |  #111  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

bu daha iyi

ccc KINAŞLI ccc
28-02-2012, 21:22   |  #112  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Hocam siz MHz diyince ben yüksek MHz RAM ayarlamıştım ama siz bilirsiniz birde bisi sorcam
RAM olarak CL9 mu? yoksa CL7 mi iyi
birde yüksek MHZ li RAM ler daha iyi deilmi

Kapalı Hesap (203105)
28-02-2012, 21:28   |  #113  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

cl7 olması daha iyi mhz sine gelince benim kullandığım ram 1333 mhz ama ben 1800 mhz de kullanabiliyorum o.c ile hatta 1900 mhz yi bile gördü ve ram kıngston ın soğutucusuz modeli sen düşün artık

ccc KINAŞLI ccc
28-02-2012, 21:37   |  #114  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

benim seçtiğim ana kart 1800 MHz kaldırmaz mı ki

Kapalı Hesap (203105)
28-02-2012, 21:40   |  #115  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

anakart a bakmadım ama zaten işlemci destek hızı 1333 mhz desteği veriyor

Tommy61
28-02-2012, 21:46   |  #116  
Tommy61 avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
56 mesaj

istanbul vatan bilgisayar bostancı şubesinden alacağım yada kadiköyde olabilir taibki ama istanbulda oturuyorum ve en acilinden önerilerinizi bekliyorum abilerim arkadaşlarım.

Kapalı Hesap (203105)
28-02-2012, 21:52   |  #117  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj
Alıntı: Tommy61  
istanbul vatan bilgisayar bostancı şubesinden alacağım yada kadiköyde olabilir taibki ama istanbulda oturuyorum ve en acilinden önerilerinizi bekliyorum abilerim arkadaşlarım.
al kardeş bu sistemi oynarsın bütün oyunları son ayarda

[/url]                                                                                                                                                                                                                            COOLER MASTER
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-430-kwp500-elite-rc-430-500w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=52020]ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
                                                                                                                                                                97,00 USD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                203,17                                                        TL                                                                                                                                                                *186,91                                                        TL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                [/url]                                                                                                                                                                                                                            ASUS
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a78l-le-m5a78l-le-amd-760gsb710-am3+-ddr3-2000mhz-%28oc%29-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55470]M5A78L LE AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) Anakart
                                                                                                                                                                90,00 USD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                188,51                                                        TL                                                                                                                                                                *173,42                                                        TL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                [/url]                                                                                                                                                                                                                            AMD
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fd6100wmgusbx-fx-x6-6100-soket-am3+-33ghz-14mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57064]FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
                                                                                                                                                                179,00 USD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                374,92                                                        TL                                                                                                                                                                *344,92                                                        TL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                [/url]                                                                                                                                                                                                                            KINGSTON
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-kvr1333d3n94g-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=52220]4GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram
                                                                                                                                                                30,00 USD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                62,84                                                        TL                                                                                                                                                                *57,81                                                        TL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                [/url]                                                                                                                                                                                                                            SAPPHIRE
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11180-00-20r-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50187]HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
                                                                                                                                                                177,00 USD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                370,73                                                        TL                                                                                                                                                                *341,07                                                        TL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                [/url]                                                                                                                                                                                                                            WD
                                                        [url=http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd5000aakx-35-500gb-caviar-blue-16mb-cache-sata-30-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=51628]3.5" 500GB Caviar Blue 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm Harddisk
                                                                                                                                                                105,00 USD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                219,92                                                        TL                                                                                                                                                                *202,33                                                        TL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Toplam (KDV Dahil):

1.420,07                                    TL

*1.306,47                                    TL

ccc KINAŞLI ccc
28-02-2012, 22:51   |  #118  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
Arkadaşlar sizlerden gördüğüm sistemlere göre bir sistem toplamaya çalıştım eğer bir kötülük veya bir uyuşmazlık varsa lütfen yazınız

İki adet sistem hazırladım Birisi AMD biriside İNTEL olacak YORUMLARINIZI ESERGEMEYİN

Anakart
ASUS M5A78L LE AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) Anakart

İşlemci
AMD FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci

HDD (HARD DİSK)
SEAGATE 3,5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

RAM (4x4)
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

Bilgisayar Kasası
COOLER MASTER RC 690 II 80PLUS GX 650W MidT ATX SİYAH KASA

Ekran Kartı
XFX HD6790 Çift Fan GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

DVD Sürücü

ASUS DRW-24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

----------------------------------------------------------

Hocam bende ona yakın bir sistem önermiştim zaten

Kapalı Hesap (203105)
28-02-2012, 22:57   |  #119  
Kapalı Hesap
4,414 mesaj

neresi yakın senin sistem 4 benim önerdiğim sistem 6 çekirdekli ayrıca ben HD6850 önerdim

ccc KINAŞLI ccc
29-02-2012, 08:25   |  #120  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

Hocam yanlışınız var isterseniz tıklayın özellikleri arasında böyle yazıyor;

Valla bende şimdi farkettim bir tarafta 8 yazıyor bir tarafta 6 yazıyor bir taraftada 4 yazıyor hangisi bunların gerçek çekirdek sayısı

Haksu77
29-02-2012, 09:04   |  #121  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
409 mesaj
Bence düsünmeden bunu al. Anakart 9xx serisi ve USB3 sataIII anakart böylece iki yil sonra islemcin yetersiz gelirse baska bir FX serisi islemci alip islemciyi güncellersin uzun süre ayni sistemi kullanirsin.

ccc KINAŞLI ccc
29-02-2012, 09:09   |  #122  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
Alıntı: Haksu77  
Bence düsünmeden bunu al. Anakart 9xx serisi ve USB3 sataIII anakart böylece iki yil sonra islemcin yetersiz gelirse baska bir FX serisi islemci alip islemciyi güncellersin uzun süre ayni sistemi kullanirsin.
Hocam fikirlerinize saygı ducuyorum ancak arkadaş tekrar tekrar bir parça almaya uğraşmak istemiyor o sadece bir kez alıp rahat etmek istiyor tekrar başka bir parça alacağını tahmin etmiyorum

ccc KINAŞLI ccc
29-02-2012, 09:31   |  #123  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj
Alıntı: inception  
Hocam siz tam anlamıyla okumuyorsunuz galiba, size ne tavsiye vermişim bir okuyun;

Sizede bir tavsiyem,ya bu işleri tam anlamıyla kavrayın ya da kendinize farklı bir uğraş alanı bulun.

Tam anlamıyla öğrenmeden burada insanları yanlış yönlendirmenizin luzumu yok.Bizde zamanla öğrendik, birçok inceleme okuduk izledik ve şuan buradayız.Yazdığınız yazı ile ters düşüyorsunuz öğrenmeden bu işleri gelip sistem öneriyorsunuz???

inception arkadaşım bence sen biraz çok bilmişlik yapıyorsun sürekli kendi tasarladığın sistemin alınması için benim sistemimi aşalayıp duruyorsun burada sedece sen benimle uğraşıyosun diğer arkadaşlarımız benim yaptığım sistemi seninki kadar aşalamıyorlar

ccc KINAŞLI ccc
29-02-2012, 09:55   |  #124  
ccc KINAŞLI ccc avatarı
Yıllanmış Üye
1,652 mesaj

İşlemci

[/url]

[url=http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-fd8120frgubox-fx-x8-8120-soket-am3+-31ghz-16mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57065]AMD FX X8 8120 Soket AM3+ 3.1GHz 16MB Cache 32nm İşlemci

Anakart

[/url]

[url=http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a97-evo-m5a97-evo-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55744]ASUS M5A97 EVO AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

Ekran Kartı

[/url]

[url=http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11194-00-20g-hd6790-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=54457]SAPPHIRE HD6790 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

Kasa+Psu[/url]

[url=http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasası/cooler-master-rc-430-kwp500-elite-rc-430-500w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=52020]COOLER MASTER ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

HardDisk 

Ram Bellek (Dual Kit)
[/url]
[url=http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-12800cl9d-8gbxl-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51959]GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

DVD Sürücü

[/url]

[url=http://www.vatanbilgisayar.com/asus-drw-24b3st-drw-24b3st-24x-±-double-layer-sata-dvd-yazici/productdetails.aspx?I_ID=50963]ASUS DRW-24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

----------------------------------------------------------------

Toplam 1839 TL
%25 indirimle 
====> 1379,25 TL <====
Al kardeşim sana 8 çekirdekli işlemci amaç zaten GTA oynamak ama bu sistemle her oyunu istediğin ayarda açarsın Valla nasıl bukadar ucuz çıktı bende anlamadım ama süper fiyat kardeşim al rahat et her oyunu rahatlıkla açarsın hiç kasılmaz pc

Son Düzenleme: ccc KINAŞLI ccc ~ 29 Şubat 2012 10:12
thedevil01
29-02-2012, 10:40   |  #125  
thedevil01 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
1,203 mesaj
İşlemci

[/url]

[url=http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-fd8120frgubox-fx-x8-8120-soket-am3+-31ghz-16mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57065]AMD FX X8 8120 Soket AM3+ 3.1GHz 16MB Cache 32nm İşlemci

Anakart

[/url]

[url=http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a97-evo-m5a97-evo-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55744]ASUS M5A97 EVO AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

Ekran Kartı

[/url]

[url=http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11194-00-20g-hd6790-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=54457]SAPPHIRE HD6790 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

Kasa+Psu[/url]

[url=http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasası/cooler-master-rc-430-kwp500-elite-rc-430-500w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=52020]COOLER MASTER ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

HardDisk 

Ram Bellek (Dual Kit)
[/url]
[url=http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-12800cl9d-8gbxl-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51959]GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

DVD Sürücü

[/url]

[url=http://www.vatanbilgisayar.com/asus-drw-24b3st-drw-24b3st-24x-±-double-layer-sata-dvd-yazici/productdetails.aspx?I_ID=50963]ASUS DRW-24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

----------------------------------------------------------------

Toplam 1839 TL
%25 indirimle 
====> 1379,25 TL <====
Al kardeşim sana 8 çekirdekli işlemci amaç zaten GTA oynamak ama bu sistemle her oyunu istediğin ayarda açarsın Valla nasıl bukadar ucuz çıktı bende anlamadım ama süper fiyat kardeşim al rahat et her oyunu rahatlıkla açarsın hiç kasılmaz pc

AMD FX 8120 1866 Mhz ram destekler.
http://www.teknofiyat.com/?search=DDR3+1866
Bunlardan birine bakın.