4 gb ram
640 gb hdd 8mb
core 2 quad @9400
ekran kartı oyun için düşük onun için yazmıyorum ekran kartını oyun içi uygun sayın işlenmci ram ve hdd oyun için uygunmu (ekran kartını uygun sayın değiştircem ve ekran kartı önerisi yapmayın )
oyun için uygunmu
evet şuan için işlemcin uygun ekran kartını söylemedin sanırım yenileyeceksin fakat alacağın ekran kartının kasanda ki psu nun yeteceğine emin ol yada sen kasandaki psu nun kaç W olduğunu söyle bide işte ben bu ekran kartını alıyorum bendeki psu yetermi diye bana sor ben söylerim
tabi ( bilmiyorsan ) biliyorsan sorun yok işlemcinde istersen GTX590 tak dar boğaz yapmaz
oyun icin uygun hakan qardeşimin dediği gibi şunuda belirteyim ekran kartı alacaksan ve diğerlerine göre fiyatı ucuz aynı performans alacaksan oyunları full oynamak istiyosan tavsiyem olarak sapphire hd 5850 1gb ddr5 256 bit tavsiye ederim + psu yoksa fazlada paran yoksa 500 watt high power yetecektir sana ama ileriye dönük icin 600 watttan aşağı alma
YA CEVP VERİN RAM İŞLEMCİ HDD OYUN İÇİN UYGUNMU
Uygun uygun. HDD'yi yazmanın bi anlamı yok
ekran kartım hd 4650 psu 500 wat ne ekran kartı önerirsiniz önerdipiniz ekran kartını pc me taksam pc m oyun için uygun olurmu
lütfen 2 sorumda cevaplayın :)
ekran kartım hd 4650 psu 500 wat ne ekran kartı önerirsiniz önerdipiniz ekran kartını pc me taksam pc m oyun için uygun olurmubütçeni söylersen olur bide sendeki psu nun bir link verirsen bakmak lazım ne kadar kaliteli sende bu 2 sorumu cevapla ben sana ekran kartı tavsiye edicem
lütfen 2 sorumda cevaplayın :)
psu yu dert etmeyin max bütçe 250 tl bekliyorum gerçekden psu yu dert etmeyin :)
XFX HD6790 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
bütçen yetiyosa kesinlikle bu kart yetmezse