kuzende masaüstü kullanıyor zaten masaüstünde ilk modeller fln güzeldi. sonradan cosdu kudurdu kaliteyi kacırdı.
Oyun laptopu için yardım
- 1
- 2
o yuzden onermiyorm ama ii marka"ydı"
Yaklaşık 3 sene önce Teknosa'dan dizüstü bilgisayar alacağım zaman Casper'ın modelleri ilgimi çekmişti, fakat Tekosa'daki görevli bana kesinlikle Casper almamamı söyledi :). Ben de Dell Inspiron 6400 aldım, o zaman için iyi bir modeldi ama çift çekirdekliler yeni çıkmıştı ve pahalıydı.
Ben birkaç ay önce, iyi bir kampanyadan HP Pavilion Dv7 serisinden almıştım 17 ekranlı, geforce 9600'lü ve blue-ray'li bir model. Fiyatı 2.200 lira idi. Şu anda 3.000 civarına satılıyorlar sanırım, daha uyguna da bulabilirsiniz geniş bir araştırmayla sanıyorum. Gerek performans, gerekse de ekran kartı gücü bakımından rahatlıkla önerebilirim.
Ben birkaç ay önce, iyi bir kampanyadan HP Pavilion Dv7 serisinden almıştım 17 ekranlı, geforce 9600'lü ve blue-ray'li bir model. Fiyatı 2.200 lira idi. Şu anda 3.000 civarına satılıyorlar sanırım, daha uyguna da bulabilirsiniz geniş bir araştırmayla sanıyorum. Gerek performans, gerekse de ekran kartı gücü bakımından rahatlıkla önerebilirim.Şu an o fiyata 17 inç çok iyi bir model var:
P300-26L CORE2DUO P8700 2.53GHZ-4GB-500GB-17"-1024MB HD4650-CAM-BT-DVD/RW
@Süleyman Bey'in yazdığı cihazın fiyatı gayet uygunmuş hakikaten ;) Oyun için bilgisayar istiyorsanız ciddi olarak düşünülebilir. Yanlız, bu modeli canlı olarak denemişliğim var. Sanıyorum 500'lük sabit sürücü yüzünden hem biraz fazlaca ısınma yapıyor, hem de bir miktar ağır sayılır. Alacaksanız eğer, bir dizüstü soğutucusu aparatı almanızı da şiddetle tavsiye ederim.
Sen maestroyu dinle, bunlara bak gerçekten canavar istiyorsan.
- 1
- 2