Oyun Önerisi Lazım.. ( Sisteme göre )

TrageDy
09-11-2013, 17:48   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Öncelikle merhaba..

Daha önce birçok mmorpg , online oyun oynadım.. Artık online oyunları pc kaldırmamaya başladı ( patchler , yenilikler yüzünden) o yuzden bende normal oyunlara başvurdum , fakat benim sistemime göre hiçbir doğru düzgün istedigim bir oyun bulamadım.. Nasıl bir oyun istiyorum diye sorarsanız ; Gta , AC , tarzı ve ozellikle diyaloglu bir oyun olursa , diyalogludan kastım ; oyunda kendi kararlarınızla oyunun yönünü sizin belirliceginiz bir oyun ( Telltale games ( the walking dead , wolf among us ) tarzı ) istiyorum fakat bunları benim sistem kaldırmıyor o yuzden sizden bir öneri istiyorum .. Bana hem sistemime uygun hemde istedigim tarzda oyun bulabilirseniz sevinirim , şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.. :)

Sistem özelliklerim ;

İşlemci :    Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz
Ekran kartı :    ATI Radeon HD 3600 Series
Ram :            2.1 GB kingston
Sistem :    Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3
Hdd :           1 Tb

TrageDy
10-11-2013, 20:19   |  #2  
OP Taze Üye
4 mesaj

22 görüntüleme var 1 cevap yok , bu siteden bunu beklemezdim .. :/

okinkurt
10-11-2013, 20:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Elder scroll 4 oblivion dene güzel oyundur yalnıız sağlam ingilizce gerektiriyor bana göre :) .

Son Düzenleme: okinkurt ~ 10 Kasım 2013 20:29
AndcrewTR
10-11-2013, 21:51   |  #4  
AndcrewTR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 102
1,268 mesaj

Mount & Blade Warband
Mount & Blade With Fire and Sword
Elder Scrolls IV Oblivion
Elder Scrolls V Skyrim (İşlemcin beni düşündürüyor)
The Witcher

Ayrıca en kısa zamanda XP'den kurtulmanı tavsiye ederim. Windows 8 en iyisidir, 8.1 için etkinleştirme aracı henüz çıkmadı.

Son Düzenleme: AndcrewTR ~ 10 Kasım 2013 21:52
TrageDy
14-11-2013, 19:02   |  #5  
OP Taze Üye
4 mesaj
Alıntı: okinkurt  
Elder scroll 4 oblivion dene güzel oyundur yalnıız sağlam ingilizce gerektiriyor bana göre :) .

simdilik sadece görsellerine baktımda fena sayılmaz ama daha cok dedigim tarz oyun olsaydı iyi olurdu , ama bunuda bir araştırcam teşekkürler tavsiyen için :)

Alıntı: AndcrewTR  
Mount & Blade Warband
Mount & Blade With Fire and Sword
Elder Scrolls IV Oblivion
Elder Scrolls V Skyrim (İşlemcin beni düşündürüyor)
The Witcher

Ayrıca en kısa zamanda XP'den kurtulmanı tavsiye ederim. Windows 8 en iyisidir, 8.1 için etkinleştirme aracı henüz çıkmadı.

Mount & Blade biliyorum ama onda belli bir ordudan sonra kasma yapıcaktır Kİ başında bile kasmaya başlamayacagı da ne mağlum , o yüzden en ufak dahi kasma bile dogru duzgun tad vermicektir..

Elder scrolls diyince onu arkadaşta önermiş onu bir araştırcam ..

Witcher ; minimum özellikleri karşılıyor ama oyun kasma yapıcağını düşünüyorum :(

Windows 8 indir felan demişsinde ben win7 den XP pc kasmasın diye kurdum sen 8 diyon ; pc yi mi çökertcen :D

Ayrıca teşekkür ederim tavsiyelerin için..

Not: True Crime: New York City  özelliklerini maximum biçimde benim pc destekliyordu fakat oyunu indirdigimde araba bile süremiyordum o derece kasıyordu yani hiç belli olmuyor ..

Son Düzenleme: TrageDy ~ 14 Kasım 2013 19:04