Arkadaşlar yeni oyun önerisi olanlar yazabilrmi ? Alttakiler hariç :
1.CALL OF DUTY
2.CALL OF DUTY : UNITED OFFENSIVE
3.CALL OF DUTY 2
4.CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE
5.CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2
6.CALL OF DUTY BLACK OPS
7.CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3
8.ASSASIN CREED 1
9.ASSASIN CREED 2
10.ASSASIN CREED BROTHERHOOD
11.ASSASIN CREED REVELATIONS - ISTANBUL
12.LEFT 4 DEAD
13.LEFT 4 DEAD 2
14.AMNESIA
15.MAX PAYNE
16.MAX PAYNE 2
17.FIFA (Tüm oyunları)
18.WINNING ELEVEN - PES ( Tüm oyunları )
19.PROTOTYPE
20.PROTOTYPE 2
21.THE PUNISHER
22.GTA ( Tüm seri )
23.MEDAL OF HONOR 2011
24.MEDAL OF HONOR : WARFIGHTER
25.SLENDER : The Eight Pages
Oyun Önerisi olan ?
Uncharted, Halo, Metal Gear Solid, Red Dead Redemption, Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldiers, Witcher, Skyrim, Mass Effect serisi, Killzone 2 ve 3. God of War, Resistance 3. Daha bir sürü var ama say say bitmiyor.
Dark soul / Amnesia dark descent / Penumbra serisi / Residint evil 4&6
Elder scroll serisinin her oyunu ayri bi güzeldir zevkler renkler tartışılmaz kimse beğenmek zorunda değil Skyrim i bence cok güzel bir oyun ana konu bitsede devam ediyor içinde bir cok gizem barındırıyor yan görevleri ana konudan daha zevkli zaten en son baktığımda hala en cok oynanan oyundu :) .
Elder scroll serisinin her oyunu ayri bi güzeldir zevkler renkler tartışılmaz kimse beğenmek zorunda değil Skyrim i bence cok güzel bir oyun ana konu bitsede devam ediyor içinde bir cok gizem barındırıyor yan görevleri ana konudan daha zevkli zaten en son baktığımda hala en cok oynanan oyundu :) .Ben hoşlanmıyorum diyebilir ama iğrenç oyun diyemezsiniz. Şöyle diyelim; Mesale ben Galatasaray'lıyım ama Beşiktaştan hoşlanmıyorum ve İğrenç diyorum. Beşiktaş iğrenç mi ? Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bir şeye iğrenç demeden önce o şey hakikaten iğrenç olması lazım.
Evet skyrim zaten iğrenç in i sini hak etmiyor cok güzel bir oyun gercekten diğer oyunları bitir at kenara bu oyun cok uzun süre oynanıyor ben 45. level e kadar oynamıştım yan görevler dev mağaralar felan oynadığım en iyi 3 oyundan biri :DBen hoşlanmıyorum diyebilir ama iğrenç oyun diyemezsiniz. Şöyle diyelim; Mesale ben Galatasaray'lıyım ama Beşiktaştan hoşlanmıyorum ve İğrenç diyorum. Beşiktaş iğrenç mi ? Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bir şeye iğrenç demeden önce o şey hakikaten iğrenç olması lazım.
İğrenç mi ? Kara cahiliğin bu kadarı. Nesi iğrenç ? şunun şurası iğrenç de diyeceğim ama eleştirilecek hiç bir kısmı yok. Ben ilk aldığımda oynadım şuan oynayamıyorum çünkü yeterli zamanım yok Skyrim için.Elder scroll serisinin her oyunu ayri bi güzeldir zevkler renkler tartışılmaz kimse beğenmek zorunda değil Skyrim i bence cok güzel bir oyun ana konu bitsede devam ediyor içinde bir cok gizem barındırıyor yan görevleri ana konudan daha zevkli zaten en son baktığımda hala en cok oynanan oyundu :) .katılıyorum agalar
Halo 4'u oynayan var mı aranızda ?