Merhaba:Ben yeni bir oyun almak istiyorum.Ama karar veremiyorum.Önericeğiniz oyunlar,2009/2010 Yapımı olan,savaş,strateji,yarış,ve online oynanabilen strateji oyunları olabilir.Hangi oyunları önerirsiniz?.
Oyun Önerisi
Call Of Duty 6,Battlefield Bad Company 2,Batman Arkham Asylum,Need For Speed Shift
Bunları tavsiye ediyorum iyi oyunlar...
battlefield bad company'yi oynamayı düşünüyorum.bir mağzada çok satıldığını görmüştüm.
Fallout 3,wolfenstein(2009)
Savaş ile Stratejiyi dünya tarihi ile birleştiren enfes oyun :Empire : Total War
Türkçe Yamasıda Çıkmak Üzere.TR Yama Takip konusu için:
http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=43366.0
Need for speed undercover'i alıcam.Bir sorum daha olucak left 4 dead 2 oyunu güzel bir oyunmu?.
Arkladaşım bence undercover alma shift ondan kat kat daha iyi bence need for speed shift al
need for speed shift'i oyunuyorum online'da çok zevkli
Bencede mantıklısı left 4 dead 2'yi almak multiplayer'kurulumu kolaysa ve ea'nın oyunuysa ea hesabım var.burdan olur.Çünkü oyunun kapak resminde valve yazıyorda.
Yapımcısı Valve.Dağıtımcısı EA.
Yapımcısı valve'ise almam çünkü hem pahalı hemde valve diye bir firmanın oyunlarını hiç oynamadım tanımıyorum.
Valve yi nasıl tanımazsın oyunları dünyada yok sattı belki oynamışsındır da bilmiyorsundur
Valve nin Çıkardığı Oyunlar:
Half Life Serisi
Counter Strike Serisi
Day Of Defeat Serisi
Team Fortress Serisi
Portal Serisi
Left 4 Death Serisi
Ve Steam gibi muazzam bir sistemin sahibi
Şimdi öğrenmiş oldun valvenin kim olduğunu.
Ne pahalısı ya biraz oyun sektörünü takip etsen tanırsın valveyi.Hem tanımıyorsun hemde pahalı diyorsun.Tutarlı olun biraz.
Böyle bir yapımcıyı bilmemekde gerçekten ayıp.
counter strike source oyununu oynamıştım güzeldi ama yapımcısının valve olduğunu bilmiyordum left 4 dead 2 oyununu belki alırım
bence wolfteam oyununu al süper bir oyun
Wolfteam oyunu online oyundur hem alınmaz indirilir satılmıyor yani.
Önerebilieceğim bir oyun var ama online FPS warrock adın da bir oyun istersen oynayabilirsin.
Buraya bakabilirsiniz. iyi bir fikir verecektir
http://forum.theoyun.org/oyun.php
Left 4 Dead serisi arkadaşlarınla beraber ağ bağlantısında oynarsan zevkli.Ama tek oynarsan berbat bir oyun! oyunda hep aynı zombi skinleri saldırıyor ve bosslar yok.Sadece Farklı 4-6 (1. oyun 4 özel zombi 2. oyunu oynayamadım ama 6 galiba) var ve çok zevksiz.Oyunda amacın hayatta kalmak gibi birşey değil.Zombiler tehdit oluşturmuyor.Başlarken zaten full Cephane ile başlıyorsun.Zombi avlıyorsun zevkine.Kum Torbasını yumruklamak gibi.O yüzden Tavsiyem;
Need For Speed World Online