Of konuyu dağıttınız. 4 gb ramin yoksa 32'de kal arkadaş yav.
Oyun Oynamak için 64 Bit Zorunluluğu Geliyor!
- 1
- 2
Harddiskine yazık.Dostum tamamen haklsıın amaa bunlar anlamaz boşver ya bildikleri gibi devam etsinlerWindows senin yerine 4gb sanal bellek açmıştır kesin hdd de ve zamanla o hdd gidecek öbür dünyaya ...
Benim notebookta 10gb ram var 18 gb sanal bellek açmış uyanık kılıklı şey kendine. 4 e düşürdüm onu hazırda beklette sorun olmasın diye.
64 bit daha fazla bellek adresini kullanmak için oluşturuldu. 4gb altı o yüzden tavsiye edilmiyor.
Bize zararı varmı yok..
Boşkoy...
Yarın konu açarlar harrdiskim kafayı yedi diye ağlarlar buna hergün şahid oluyoruz bu forumda..
Biz burda tarafsız yorum yapıyoruz nedeni ise 64 bit'e az ram verirsen istediğin gibi çalışmaz HDD yi öldürür millet zarar görmesin diye söylüyoruz..
Yoksa bende derim 2 gb ram yeterli der geçerim artık hdd si bozulur kafayı yer beni alakadar edermi etmez..
Ama böyle düşünmüyoruz dışardan gelen insanlar okuyor bu konuyu ama bunlar illa benim dediğim olacak zihniyetinde..
Adam sana cevap verecek ya yalan yanlış farketmez bişeyler karalasın yeter...
Doğru olup olmadığını kendisi bile bilmiyor...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (228185) ~ 24 Mayıs 2012 15:26
Dostum tamamen haklsıın amaa bunlar anlamaz boşver ya bildikleri gibi devam etsinlerSakin ol abi noldu yav
Bize zararı varmı yok..
Boşkoy...
Yarın konu açarlar harrdiskim kafayı yedi diye ağlarlar buna hergün şahid oluyoruz bu forumda..
Biz burda tarafsız yorum yapıyoruz nedeni ise 64 bit'e az ram verirsen istediğin gibi çalışmaz HDD yi öldürür millet zarar görmesin diye söylüyoruz..
Yoksa bende derim 2 gb ram yeterli der geçerim artık hdd si bozulur kafayı yer beni alakadar edermi etmez..
Ama böyle düşünmüyoruz dışardan gelen insanlar okuyor bu konuyu ama bunlar illa benim dediğim olacak zihniyetinde..
Adam sana cevap verecek ya yalan yanlış farketmez bişeyler karalasın yeter...
Doğru olup olmadığını kendisi bile bilmiyor...Son Düzenleme: yunus07 ~ 24 Mayıs 2012 16:27
64 bit yüklemek içinabartmamak gerek 64B 7 ultimate icin minimum 2GB ram 256mb ekran karti hafizasi sart islemcide 64B olacak anakart ve ramde... tek 64B Windows degil denemek icin LinuXMint 11 64B denesin eski sistemlerde azda lsa 64B uyumsuz anakartli desktop pc cikmis... soka hazir olmakta fayda var...
En az 3 gb ram olacak 3 gb ram'lede performans alamazsın
4 gb oloacakki keyif versin...
8 gb ram taktım kurdum 64 biti yemede yanında yat
2 gb ram'e kur 64 bitide kurduna pişman ol..
utorrentle chip açık yediği rama bak..
kaldır 32 biti kur 64 biti yok öyle.Öyle olsaydı 8 GB ram takmazdım en az 4 gb takacaksın performans almak için
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Sakin ol abi noldu yavSakinim aga
Yalnız galiba yanlış anlıyorlar beni
Benim demek istediğim 2 gb ram'e 64 bit kurarsın ne kadar perfromanslı olacağı şüpheli bunu demek istiyorum...
nette sörf yapmak için iş görür ama oyun gibi büyük uygulamalarda perfromans vermez çalışmaz o pc windows HDD'yi erken çürütür..
Düzgün okuyalım....
Abim boşver anlat anlat anlamayınca bir anlamı yok
Boşuna dememişler karşıdakinin anladığı kadar diye
aklıma sehabe'nin şarkısı geldi.
Sehabe - Anlamıyorsan Anlamı Yok!
O değil de ağa,
Corsair 1600 mhx 2*4 gb ddr 3 ram,
nvidia 8800 gtx,
core i5 650
asus p7h/usb3 anakart
500gb hdd
fanlar vs bu sistemi 750 wattlık bir güç kaynağı iyi kaldırır dimi :D
Lan 228 watt maksimum yazan bir güç kaynağı var bunu çalıştıran ofiste :D eheueheueheue tıkır tıkır çalıştı(3b grafiğe yüklenmedim ama yoksa cortlar kesin) Velhasıl kelam 500 wattlık tt istedik geldi sistem rahat nefes aldı.
Ama şaşırdığım çin malı min malı ama deli gibi çalıştı eee adamlar 1 dolar 24 saat çalışınca ürünlerinden de onu bekliyeceksin :D
İyimiş demekki oyunlar artık 64 bitlik sistemlere göre yazılacak bu da demek oluyorkiAbi ben seni niye korsan kullanıyorsun diye biliyorum ya :D
Windows 7 professional 64 Bit dwd'sine bayıldığım 430 tl boşa gitmedi
Bu arada 64 bit kuracak olanlar önce 4 gb ram olsun bilgisayarınızda yoksa performans alamazsınız
Batuhan Karsan 26, o benim karıştırma
PcMaKeR, valla iyi gitmiş benim sisteme 300W verince kafayı yemişti. FSP 500W aldım 15 gün sonra falan donanımlar yayıldı kasaya
Adını kopyala yapıştır yapınca öyle oluyor
Valla benim derdim 64 bit degil oyun boyutları godzilla kıvamına ulasıyor max payne 3 26 gb insaf ya nası indircem ben bunu :D
- 1
- 2