Merhaba arkadaşlar oyun oynarken muzik dinlerseniz bence daha iyi oynarsınız mesela ben assasins creed revelations oynarken muzik dinliyorum oyunu cok iyi dinliyorum sizde deneyin işe yararsada yaramazsada yazın sımdıden saygılar .
oyun oynarken müzik dinlemek .
ben pes oynarken hareketli yabancı müzik dinlemenizi tavsiye ederim hatta bunu test ettik cengiz baba dan müzik açıp oynadık sonuç genelde berabere yada 1 farklı galibiyetle sonuçlanıyor ama inna , rihanna , britney , pitbul gibi sanatçıların parçalarını dinleyince ortaya çok daha gollü ve çok sayıda pozisyonlu zevkli maçlar çıkıyor
oyun oynarken muzik dinlemek panonormal bozukluklara hatta sizofrene neden olur.ama oyun savas oyunu araba yarisi ise sorun olmaz.silent hill resident evil gibi oyunlar yolda yururken arkana bakarak gitmene neden olur.cunku genelde gerilim muzikleri vardir.
callofduty battle.f.3 gibi oyunlarda muzik adami sizofren yapar.nfs tarzi oyunlarda keyif verir.age of tarzi oyunlarda sakin muzikler iyi dusundurur dikkat dagitmaz.alisveris marketlerinde agir muzikler insani orda tutar hareketli muzikler alisverisi gaza getirir marketten ekmek almaya gidersin 5 posetle cikarsin.genelde muzigin ses orani yuksekligi oyunda etkilidir.
Oyunun Türüne Göre Degisir Akıcılık Saglarsa Süper Olur.