Arkadaşlar Casper Nirvana Laptop'um var. Bir süre önce oyunları kaldırabildiği kadarını sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Laptop arızalandı . Casper Teknik Servisine Götürdüm . Fan Bakımı Yapıldı Dediler ve format atın dediler.Format Attım. En son Fm 2011 ve COD:Black Ops Yükledim. Oyunlar sorunsuz bir şekilde yükleniyor açılıyor ancak oyuna başlarken bilgisayarın ekranı simsiyah oluyor ekran kapanıyor ancak bilgisayar çalısmaya devam ediyor. Sadece Ekran Kapanıyor. Mesela ; Fm 2011'de yeni kariyer açarken dolum yaparken bu hata oluyor.Veya COD başlangıç animasyonunu bitirince.Garip Bir Sorun :S . Yardımlarınızı Bekliyorum
Oyun Oynarken Ortaya Çıkan Yeni Bi Sorun ! Yardım
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
96 mesaj
cod u yeni yükledim ancak fm yi servise götürmeden öncede oynuyordum gayet güzel hiç kasmadan sorunsuz çalışıyodu
Yeni Üye
38 mesaj
Bilgisayarındaki driverler tam yüklümü değilmi onu kontral et Direct falan, bendede yüklü değildi eskiden aynısı oluyordu veya durumun müsaitse format at
OP Üye
96 mesaj
evet driverler yüklü . ancak tekrardan ekran kartı directx vs. kurdum . Format konusuna gelince daha format atalı 1 hafta olmadı :) İlginiz için teşekkürler . başka önerisi olan ?