arkadaşlar benim pc min özellikleri şöyle p4 2.8 işlemci 1gb ram asus ati radeon a9250 256 mb ekran kartı 250 gb hard disk oyun oynarken takılma yapıyor her oyunda yapıyor nfs underground 1 belli bölgelerde takılıo format attım hayla düzelmedi xp home edition sp2
oyun oynarken takılma yapıyor
Sistemin undergroundu kaldırabiliyor ama takılmaların nedenı buyuk ıhtımalle İşlemcinin ısısından yada ekran kartından kaynaklanıyor.İşlemcin oyun oynarken çok ısınıyorsa önce kasanın içini temizlemeni öneririm. Fanları ve sogutucu blogu yaglı boya fırçası ıle fazla kaba kuvvet kullanmadan temizle. Gerekirse elk.süpürgesinin itici kısmı ile tozları dısarı tahlıye et. Eğer hala aynı sorun devam ederse Ekran kartını değiştirmeni veya balka bir ekran kartı takıp denemeneı öneririm.
Öncelikle oynadığın oyunlarda sorun olabilir veya 1gb ram olmasına rağmen arkaplandaki prolar bilgisayarı yavaşlaıyor olabilir virüs programın o an tarama yapıyor olabilir özellikle oynadığın oyunun crack dosyası bozuk olabilir xpde sorun olabilir ekran kartının sürücüsü güncel olmayabilir directx dosyaları eski olabilir...Ayrıca kullandığın işlemcide intel oyun sistemi oalrak her zaman amd derim...
arkadaşların dediginin dışında bende ekran kartından dolayı oldugunu sanıyorum ekran kartının oturdugundan emin ol ege imkanın varsa başka bir ekran kartı ile test et eger soru devam ederse arkadaşların dedigini uygula
gökhan19Öncelikle oynadığın oyunlarda sorun olabilir veya 1gb ram olmasına rağmen arkaplandaki prolar bilgisayarı yavaşlaıyor olabilir virüs programın o an tarama yapıyor olabilir özellikle oynadığın oyunun crack dosyası bozuk olabilir xpde sorun olabilir ekran kartının sürücüsü güncel olmayabilir directx dosyaları eski olabilir...Ayrıca kullandığın işlemcide intel oyun sistemi oalrak her zaman amd derim...o yüzden yasadı$ı kullanım yapmiyoruz di mi gökhancığımdxdiag a bak bir de testleri yap donma yapiyor mu. ona göre yorum yazayim.
Oyuna girmeden önce anti-virüs,Winamps simgesi vs. işte her ne program simgesi varsa saatin yanında hepsini kapat öyle dene.Arkaplanda iyi ram yiyor onlar.Ayrıca ekran kartının driverini güncelle.Bileşenlerin çok ısınıyordur belki de bundandır.Pc ye bir yaz temizliği yap.