arkadaşlar fifa ve pes oyunlarında oyun devam ederken bir anda futbolcular ağırlaşıyor.bunun sebebi ne olabilir?
WİNDOWS 7
İNTEL CORE - İ3 2310M işlemci
4GB DDR3 ram
NVIDIA GEFORCE - GT 540M 1GB ekran kartı
15,6'' 16:9 HD led lcd
oyun oynarken yavaşlıyor
Kardeşim Buyur Benim Buna Buldugum Süper bir Çözüm Var Büyük İhtimal İşe Yarar Forumda Paylaşmıştım Al Sana Linki Oyunda Kasma Sorunu Die Yazior...
Evet bu sisteme göre oyun yavaşlar benim bilgisayarımda da NBA2K12'de aynısı oldğu için sildim maça başlamadan önce süper hızlı maça başladıktan 10-20 saniye sonra yavaşlıyor.Bunun bir şeyle alakası yok tamamen sistemle alakalı eğer laptopsa değiştirmekten başka bir şey yok ama Masaüstü ise ekran kartını değiştirebilirsin.
cevaplar için çok teşekkürler.sağolun.
Dostum ekran kartın falan süper bişey yok.
Bizim arkadaştada casper var sana yavaşlamanın nedenini söyleyeyim: ISI
Acer , Packard Bell , Casper modellerinin çoğu böyle. Bakınız hepsi demiyorum hemen şeyyapmayın.
Packard bell var arkadaşımda aynısı ondada oluyordu en sonunda ısınmadan kapanır hale geldi.
Özelliklerin aynısına sahip casperı olan arkadaşım var ondada aynı sorun var marioda bile kasıntılar yavaşlamalar mevcut.
Bunun sorunu Isı. Laptop soğutucusu ama güzel olmak şartıyla bu sorunu halledebilirsin gibi.
Kardeşim Buyur Benim Buna Buldugum Süper bir Çözüm Var Büyük İhtimal İşe Yarar Forumda Paylaşmıştım Al Sana Linki Oyunda Kasma Sorunu Die Yazior...denedim fakat sorun devam etti,ben de uzun süre konuya bakamadım,sinirim bozuldu!
sanırım arkadaşın dediği gibi sorun ısı çünkü kapatıp açınca belli bi süreliğine kasma sorunu çözülüp sonra tekrar aynı hale dönüyor.
gerçekten çok ısınıyor.soğuyunca biraz normal,ondan sonra oyun çok yavaşlıyor.
cevaplar için teşekkürler,başka tahmini ya da çözümleri olanlar varsa bir de onları deneyelim.selamlar.
Dostum ekran kartın falan süper bişey yok.önerebileceğin bir soğutucu varsa konuya eklesene bir inceleyelim.soğutucularla ilgili hiçbir bilgim yok.nasıldır,kaçlık olur,iyisi neye göre anlaşılır.Bizim arkadaştada casper var sana yavaşlamanın nedenini söyleyeyim: ISI
Acer , Packard Bell , Casper modellerinin çoğu böyle. Bakınız hepsi demiyorum hemen şeyyapmayın.
Packard bell var arkadaşımda aynısı ondada oluyordu en sonunda ısınmadan kapanır hale geldi.
Özelliklerin aynısına sahip casperı olan arkadaşım var ondada aynı sorun var marioda bile kasıntılar yavaşlamalar mevcut.
Bunun sorunu Isı. Laptop soğutucusu ama güzel olmak şartıyla bu sorunu halledebilirsin gibi.
arkadaşlar fifa ve pes oyunlarında oyun devam ederken bir anda futbolcular ağırlaşıyor.bunun sebebi ne olabilir?Oyun oynarken bilgisayar tam yükte çalışır bu bilgisayarın ısınmasına sebep olur bilgisayarın işlemcisi ekran kartı ısınmaya başlar işlemcinin yanmaması için bilgisayar otomatik olarak işlemcinin hızını düşürür bu şekilde oluşan ısıyı azaltarak işlemcinin yanmasını engellemeye çalışır.
WİNDOWS 7
İNTEL CORE - İ3 2310M işlemci
4GB DDR3 ram
NVIDIA GEFORCE - GT 540M 1GB ekran kartı
15,6'' 16:9 HD ledLeptop kullanıyorsan leptopta oyun oynamanı tavsiye etmem leptoplar ısınmaya müsaittir bide oyun çalıştırdınmı aşırı ısınır yanma ihtimali bile olabilir.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (173898) ~ 07 Mart 2012 17:26
Oyun oynarken bilgisayar tam yükte çalışır bu bilgisayarın ısınmasına sebep olur bilgisayarın işlemcisi ekran kartı ısınmaya başlar işlemcinin yanmaması için bilgisayar otomatik olarak işlemcinin hızını düşürür bu şekilde oluşan ısıyı azaltarak işlemcinin yanmasını engellemeye çalışır.laptop ların oyun oynarken ısınmaya daha elverişli olduğunu söylüyosun.soğutucu filan alarak sorunu çözmeyi denemek seçeneklerden biri olabilir mi?Leptop kullanıyorsan leptopta oyun oynamanı tavsiye etmem leptoplar ısınmaya müsaittir bide oyun çalıştırdınmı aşırı ısınır yanma ihtimali bile olabilir.
Arkadaşlar bugün bi notebook soğutucu aldım,hiç duymadığım bir markaydı.eve geldim 1 saat kadar çalıştırdım soğutmada bi problem görünmedi ama ses çok yüksekti,ses abartısız dar dar dar dar dar.
bimeks'e tekrar gidip üzerine ciddi bir fiyat farkıyla Logitech Cooling Pad N200 aldım.soğutmasını iki seviye yapmışlar.orta ve hızlı seviye olarak.orta seviyede rahat soğutuyor,hızlı seviyede daha iyi sonuç vericektir.usb den çalışıyor.tasarımı çok iyi.sizlere de tavsiyemdir.selamlar.