arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce bi laptop aldım 3gb ram var. başlarda oyun oynarken hiç bir sorun yoktu hiç birşeyi değiştirmedim ayarlarıyla vs oynamadım fakat 1 aydır oyun oynarken yetersiz ram diyip oyunu kapatıyor. sorun ne olabilir.
tşkkürler
arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce bi laptop aldım 3gb ram var. başlarda oyun oynarken hiç bir sorun yoktu hiç birşeyi değiştirmedim ayarlarıyla vs oynamadım fakat 1 aydır oyun oynarken yetersiz ram diyip oyunu kapatıyor. sorun ne olabilir.
tşkkürler
Ram in yüzde kaçını kullanıyor? Oyunu açıp sonra masaüstüne döndüğünde görev yöneticisinden performans tabına bakar mısın? Gerçekten ram mi yetersiz yoksa başka bir işlem mi ram i kullanıyor anlamak gerek
ram kullanımını %75 olarak gösteriyo ve görev yöneticisinden baktığımda ram i yüksek derecede kullanan başka bir program yok
öcelikle merhaba kardeşim bu sorunun aynını yaşadım nfs hot pursuit oyununda yetersiz rem dedi ama 8 gb yüklü rem vardı araştırdım beni tatmin edici cevaplar bulamadım belki diceksin ne alaka ama çektim formatladım yeniden kurdum sistemi ve işe yaradı sorunun neye sebeb olduğunu bulamadım ama format sorunumu çözdü,,kolay gelsin saygılar
İşletim sistemim ( windows 7 professional 64 bit)
çare olarak format gözüküyor zaten 64 bit i 32 ye çevirme niyetim vardı :)
öcelikle merhaba kardeşim bu sorunun aynını yaşadım nfs hot pursuit oyununda yetersiz rem dedi ama 8 gb yüklü rem vardı araştırdım beni tatmin edici cevaplar bulamadım belki diceksin ne alaka ama çektim formatladım yeniden kurdum sistemi ve işe yaradı sorunun neye sebeb olduğunu bulamadım ama format sorunumu çözdü,,kolay gelsin saygılaro zaman virüs gibi görünüyor sorunun kaynağı
İşletim sistemim ( windows 7 professional 64 bit)
Bunun sebebi virüs arkadaşlar bende böyle bir olay yaşadım işlemci kullanımı %25 altına düşmüyordu hatta bir ara % 60 idi ve doğal olarak ta ram kullanımı % 70 lerdeydi.1-2 visür programı tarattım ama care olmadı en son Kaspersky ile tarattırdım sorunum çözüldü. Ama kaspersky'nin en mal yanı virüsü bulduğu halde silmemesi idi.