Arkadaslar knight online oynarken pc donuyor ve kendine gelmiyor ve dier calısan programlarımıda calıstırmıyor oyunda windows görev yöneticisini acarken bile hata veriyor acmıyor. Önceden böyle deildi cok rahat oynuyordum fakat son zamanlarda böyle olmaya basladı kasayı güzelce temizledim format attım parcalarımın en son driverlerini yükledim ama nafile COD 5 bile rahat oynarken knight ta neden böyle yapıyor anlamıyorum lütfen biri yardımcı olabilirmi bana?...
Oyun oynayamıyorum bi bakın lütfen! COK ACİL!
İlk önce;<
SpyBot yazılımıyla bilgisayarınızı taratınız.
Download Link:
Kullanımı gayet kolaydır, tarama ve problem çözümü bitince bilgisayarınızı kapatın.
Sırasıyla;
# Kasa'yı açıp içerisine temizlik yapın, elektrikli süpürgeyi öneririm şahsen denenmiştir.
# Kasa'yı fan'ın rahat çalışabileceği bir alana taşıyınız.
# Bilgisayarınızı açınız.
Windows'a yeni kullanıcı ekleyin, bu kullanıcı adını Oyun olarak belirleyin.
Oyun olarak kullandığınız oturumda başlangıçta hiçbir programın çalışmaması için işlem yapın.
Oyun oturumu açıkken "Game Booster" yazılımını yükleyin bu program sisteminizi oyuna entegre ve optimize edecektir.
Bu işlemlerden sonra Sonucu bildiriniz.
Orpselim (Alıntı)
İlk önce;<<Buda sorunuma cözüm olmadı :(
SpyBot yazılımıyla bilgisayarınızı taratınız.
Download Link:Kullanımı gayet kolaydır, tarama ve problem çözümü bitince bilgisayarınızı kapatın.
Sırasıyla;
# Kasa'yı açıp içerisine temizlik yapın, elektrikli süpürgeyi öneririm şahsen denenmiştir.# Kasa'yı fan'ın rahat çalışabileceği bir alana taşıyınız.
# Bilgisayarınızı açınız.
Windows'a yeni kullanıcı ekleyin, bu kullanıcı adını Oyun olarak belirleyin.
Oyun olarak kullandığınız oturumda başlangıçta hiçbir programın çalışmaması için işlem yapın.
Oyun oturumu açıkken "Game Booster" yazılımını yükleyin bu program sisteminizi oyuna entegre ve optimize edecektir.Bu işlemlerden sonra Sonucu bildiriniz.
Orpselim (Alıntı)
antivirus programin adi ne??? bencede virus var ve virus durduruyor eyer yoksa bir de dene bilgisiyarin havizasi dolmamis mi????? iyi calismalar....