Oyun oynayarak kariyer sahibi olmak mümkün

CHIP Online
07-07-2012, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Joygame hem oyun oynayıp, hem de kariyer sahibi olma fırsatını size sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/oyu ... k-mumkun_34641.html

Online oyun sektörü firması Joygame, kendi oyunları içerisinde başarılı olan, derece yapan, oyun gruplarına önderlik eden, eleştiriler yapıp ve öneriler sunup oyunlara ve yönetime katkıda bulunan oyunculara kariyer imkanı sunuyor. Genellikle bu tarz oyuncuları hem onore etmek hem de tanışmak için ofise davet ettiklerini belirten SHR Grup Pazarlama Direktörü Ozan Aydemir, bu buluşmaların onlara belli edilmese bile ön bir iş görüşmesi niteliğinde olduğunu belirtiyor ve ekliyor: "Oyun sektörüne gerçekten gönül vermiş istekli oyuncularımızı mutlaka değerlendirmeye alıyoruz. Oyuncumuzu çalışan olarak bünyemize katmaya karar verdiğimizde onunla birebir ilgilenip hem kişisel gelişimine hem de kariyer gelişimine A'dan Z'ye destek veriyoruz".


Oyun içinden çalışan olarak 2 buçuk senede 13 kişiyi işe aldıklarını belirten Aydemir: "işe aldığımız bu arkadaşlarımızdan 3'ü öyle bir gelişim gösterdi ki şu anda biri Community Manager, diğer ikisi ise Assistant Producer olarak görevlerine devam ediyor" şeklinde konuştu.


Oyuncuların mezun oldukları bölümlerde çok farklı dağılımlar var. Muhasebe, Elektronik Haberleşme, Pazarlama, Reklamcılık, Fotoğraf ve Kameramanlık, Açık Öğretim İşletme gibi bölümlerden mezun olan bu çalışanlar, üniversite dönemlerinde alamadıkları dil eğitimlerini Joygame'in imkanlarıyla tamamlıyorlar. Joygame ofisinde her hafta 2'şer gün olmak üzere İngilizce, Korece ve Çince derslerin verildiğini belirten Aydemir: "oyuncu çalışanlarımız bir yandan dil eğitimlerini tamamlarken bir yandan da stres yönetimi, proje yönetimi, zaman ve öncelik yönetimi, finansal farkındalık gibi farklı eğitim gruplarına dahil oluyorlar" dedi.

Tüm Konu: Oyun oynayarak kariyer sahibi olmak mümkün

Kaynak: www.chip.com.tr