Sizce iyi performanslı bir notebook mu yoksa masaüstü oyun bilgisayarımı ?
Oyun PC vs Notebook
Laptop tek avantaşı taşınabilir ve rahatlık performans olarak. 5000 TL bi laptop 2000 Tl bi masaüstüne kafa tutumaz. Aynı adı taşırlar mesela masaüstü Gtx660 olsun laptopta Gtx680 masaüstünde olan gtx660 çok daha iyi performanslıdır. Zaten boyuttanda anlaşılır masaüstü ekran kartları laptop yarısı kadar :)
Macbook Pro eğer en iyi performanslı computer istiyorsanız, eğer oyun oynayacağım diyorsanız kendiniz configuration yapın.
Tablet de iyidir iPad olduğu sürece tabiki. iOS oyun çeşitliliği hiç bir portable console da yoktur.Senin beynın da İOS gibi o zaman. ''KISITLI'' İş yerminde kullanıyorum İpad bi boka yaramıyor...
ULAN SİZİ APPLE ORTAK MI YAPMIŞ Kİ O KADAR SAVUNUYORSUNUZ ONU,sizin kadar kimse diğer markaları, işletim sistemleri vs. savunmuyor yaa okadar
Karışmayayım diyorum ama sıktı artık bu apple ve ios saçmalıkları !!!
Son Düzenleme: REdbLACKI ~ 27 Nisan 2013 11:45
ilk önce iPad yazmasını öğrenin sonra tartışalım. iOS anlamadığınz belli.Senin beynın da İOS gibi o zaman. ''KISITLI'' İş yerminde kullanıyorum İpad bi boka yaramıyor...
ULAN SİZİ APPLE ORTAK MI YAPMIŞ Kİ O KADAR SAVUNUYORSUNUZ ONU,sizin kadar kimse diğer markaları, işletim sistemleri vs. savunmuyor yaa okadar
Karışmayayım diyorum ama sıktı artık bu apple ve ios saçmalıkları !!!
Sizce iyi performanslı bir notebook mu yoksa masaüstü oyun bilgisayarımı ?Biraz saçma olmuş sorun ne amaçla kullandığın ne için kullandığına göre ve bütçene göre birçok farklılık gösterir sende biliyorsunki pc deki özelliklerle performansla laptop bir değil ki at la eşşeği aynı kefeye koyma hani oyun oynıcam diyorsan 2.5-3 bin tl laptop işini görür ama o fiyatı pc toplarsan 2 ye katlarsın performans açısında.
REdbLACKI adlı arkadaşa kesinlikle katılıyorum.Ha İpad yazmışsın ha iPad yazmışsın ne farkeder!Apple kötü demiyoruz.Fakat şurda adam soru sormuş.Notebook mu masaüstü mü?Sen ne diyorsun!iPad al...iPad'te GTA 4 oyna bakalım.Hele Crysis 3 oyna bence.Nasıl olsa iPad her tür oyunu AA açık full detayda 1920x1080 çözünürlükte açar!Bize burda iPad'ın nasıl yazılacağını öğretiyor!
REdbLACKI adlı arkadaşa kesinlikle katılıyorum.Ha İpad yazmışsın ha iPad yazmışsın ne farkeder!Apple kötü demiyoruz.Fakat şurda adam soru sormuş.Notebook mu masaüstü mü?Sen ne diyorsun!iPad al...iPad'te GTA 4 oyna bakalım.Hele Crysis 3 oyna bence.Nasıl olsa iPad her tür oyunu AA açık full detayda 1920x1080 çözünürlükte açar!Bize burda iPad'ın nasıl yazılacağını öğretiyor!Retarded arkadaşım, portable console olarak önerdik zaten. Tutupta bir Xbox 360 performance ı vermez tabiki. Ya da PC. Neden böyle embesilce yorumlar yapıyorsunuz ?