Arkadaşlar önereceğiniz birşey varmi bi resme bakın
(Ekran Kartı ZOTAC GTX 660Ti 2gb GDDR5 ve SSD 120GB)(EKRAN KARTINI SATIN ALDIM)
Şimdiden teşekkürler
RAM'i 16 gb ye çıkarabilirsin. Aynı kitten 1 tane daha alsan yeterli.
az mı gelir yani?
anakartta sadece 4 ram slotu var ve birbirinden farkli calisiyor
ayrı channel yani
oyun bilgisayarı alıcaksan biraz daha RAM'in hiç bi zararı olmaz. Sistem çözünürlük arttıkça bilgisayarı sömürür. Aynı kitten takarsan herhangi bi çakışma olmaz ama istersen başkalarının yorumlarınıda değerlendir
tmm saol
sistem çok iyi olmuş. sanırım ben toplamıştım bu sistemi
evet çook saol zzafer :D
Oyun bilgisayarımı istiyorsun ?
AMD FX8350 4.0ghz ( oc ile 8136mhz olduğunu gördüm yani 8.1ghz :) )
gerisini sen hallet :)) ama ram 16gb olsun hızı düsmesin
Alıntı: Alpostros az mı gelir yani? Oyun için yeter. Sorun yok.
Oyun için yeter. Sorun yok.
Sadece diamonds ve zafer. den yardım alırım been :D
Alıntı: Alpostros Sadece diamonds ve zafer. den yardım alırım been : Haşa kardeş, kim yardımcı olursa eyvallah. Tşk yinede.
Haşa kardeş, kim yardımcı olursa eyvallah. Tşk yinede.
Alıntı: Alpostros Sadece diamonds ve zafer. den yardım alırım been : TAM ADAMALRINDAN AYRDIM ALIYORSUN ZAFER NEYSEDE DİAMONDS TAM ADAMI
TAM ADAMALRINDAN AYRDIM ALIYORSUN ZAFER NEYSEDE DİAMONDS TAM ADAMI
Alıntı: pankreas76 TAM ADAMALRINDAN AYRDIM ALIYORSUN ZAFER NEYSEDE DİAMONDS TAM Yardımcı olmaya çalıştık, alan alır almayan zaten alamaz.
TAM ADAMALRINDAN AYRDIM ALIYORSUN ZAFER NEYSEDE DİAMONDS TAM
Alıntı: DiamondMines Yardımcı olmaya çalıştık, alan alır almayan zaten alamaz. bağzılarınada yararından çok zararın dokunur
bağzılarınada yararından çok zararın dokunur
Alıntı: pankreas76 bağzılarınada yararından çok zararın Tamam zararlı çıkan çıksın söylesin kabul ederim. Şu ana kadar bişey yok. Overclock yapmazsa sorun çıkmaz, oynar oyunlarını herkes.
bağzılarınada yararından çok zararın
Alıntı: DiamondMines Tamam zararlı çıkan çıksın söylesin kabul ederim. Şu ana kadar bişey yok. Overclock yapmazsa sorun çıkmaz, oynar oyunlarını herkes. özellikde i3 lerde iyi oynanır o oyunlar sana inat apram olsum bir taende i3 alacam fx6300de satmazsam 2sini oyunlarda test edecem
özellikde i3 lerde iyi oynanır o oyunlar sana inat apram olsum bir taende i3 alacam fx6300de satmazsam 2sini oyunlarda test edecem
Alıntı: pankreas76 özellikde i3 lerde iyi oynanır o oyunlar sana inat apram olsum bir taende i3 alacam fx6300de satmazsam 2sini oyunlarda test İnanıda seveceksin zaten. Haberim olsun alınca.
özellikde i3 lerde iyi oynanır o oyunlar sana inat apram olsum bir taende i3 alacam fx6300de satmazsam 2sini oyunlarda test