Şİmdi ben windows 7 ye geçiş yaptım fakat windows xp de oynadığım ve savelerini yedeklediğim oyunları windows 7 de kullanmaya çalıştığımda görmüyor. Bunun bir çözümü var mı:? Yoksa xp de oynadığım bütün oyunların saveleri artık bir işe yaramıyor mu?
oyun save uyumusuzluğu
oyunlar çalışıyor mu
oyunlar eğer çalışıyor sa oyun save lerinin kayıtlı oluğu klasörü iyi tespit et. Ve save lerini ora ya kopyala.
Windows 7 de genellikle Kullanıcı dosyan /Belgelerim'e veya Belgelerim/My games / klasörüne kaydeder
Oyun çalışıyor fakat dedğim gibi eski saveleri görmüyor. Yeni save yaptım o klaaöre eskileri attığım halde görmüyor. Uyumluluk modunda da xp de çalıştırdım fakat yine görmüyor
Oyun çalışıyor fakat dedğim gibi eski saveleri görmüyor. Yeni save yaptım o klaaöre eskileri attığım halde görmüyor. Uyumluluk modunda da xp de çalıştırdım fakat yine görmüBeyefendi size yukarıda cevap verildi. Sanırım iyi okumadınız ya da nalamadınız. Windows XP ile 7'de oyunların Save dosyalarının konulduğu konumlar değişti.Soruyu sormuş olmak için sormayın. Cevabı bir okuyun önce!
Beyefendi size yukarıda cevap verildi. Sanırım iyi okumadınız ya da nalamadınız. Windows XP ile 7'de oyunların Save dosyalarının konulduğu konumlar değişti.Cevap verilen yerleri kontorl ettim, YENİ SAVE yaptım diyorum, o yeni save yapıp oluşturduğu dosyaya eskileri atıyorum olmuyor.Yani "my documents" akadaşın dediği gibi. 12 oyun vardı hiçbirinin savleri görünmüyor.Hepsine yaeni save yapıp oluşturulan dosyaya eskileri atmama rağmen bir sonuç yok.Soruyu sormuş olmak için sormayın. Cevabı bir okuyun önce!
Bu arada oyunlar:bioshock2,stalker:call of pripyat,mass effecet 2 vs vsSon Düzenleme: koraykorac ~ 15 Şubat 2010 14:29
Win7 de save yerleri çeşitlilik arzediyor. ("users" ve "program files" dışında da var) Hatta UAC (user account control) özelliğinin açık veya kapalı olduğu hallere göre bile yerleri değişiyor. Spesifik bilgi için lüften 30 sn google da arama yapınız.
benim de böyle bir sorunum var gta 4ün xp deki save file ını buldum ve win 7 deki yerini de buldum attım doğru yer olduğuna eminim çünkü win 7 de ilk görevi yapıp save etmiştim emin olabilmek için xp save file ımı attım oyun açılıyor ve load failed please check your harddrive gibi birşey diyor ardından yeni başlıyormuşum gibi ilk görevi yaptırıyor. Nasıl düzeltileceğini bilen varsa lütfen söylesin.