nasıl yaparım x den de alma istiyorum format sonrası pyunlarda kaydettiğim bölümleri kaybetmemek için
oyun savelerini saklama
sorunu anlamadım ama yinede ben sana vistada alma şeklini söyliyim xp birbirnin aynısı sayılır eğer bir problemden dolayı sistem açılmıyorsa f8 yada senin pc tuşlar farklı olabilir güvenli modda açtıktan sonra kullanıcı belgelerrinin içinde oyunların yada yapım şirketinin adı altında bi klasör oluşur mesela pes oyunu için açılan klasör pes2009 yada konami adı altında klasör oluşturur bu klasörü komple kesin ve sistemde bağlı bulunan flas belleğe aktarın zaten klasör üstünde sağ tıkla ve gönder demen yeterli yada sağlama almak istersek kes kopyala ile işini gör yok sistem hiç açılmıyorsa sistem cd yada dvd ilk başta dvd görecek şekilde ayarladıktan sonra kurtarma yada onarma seçeneğini seç yada geri yükleme seçeneğini seç o arada sana geri yükleme noktasını göstermen için bir pencere açacak ordan oyun savlerini bul ve flash belleğe at bu kadar daha sonra huzur içinde formatı tamamladıktan sonra oyunları kur ve tekrar aldığın savleri yeni açılan oyun klasörüne aktar.
not: oyunları ilk önce normal başlaki sistem kendisi klasör açsın o klasör içinede save'leri yapıştır ve oyuna kaldığın yerden devam et.
axainasıl yaparım x den de alma istiyorum format sonrası pyunlarda kaydettiğim bölümleri kaybetmemek içsorun anlaşılmıyor?
şöyle anlatıyım oynadığım oyunlarda örneğin (fifa pes )vb oyunlarda yaptuğım menejer ,takımlardaki değişiklkler bunsı kaydediyoruz ya bunlar belgelerime kaydediliyor ve pc aniden çöktüğü ve bunları kurtarma gibi bir şansınm olmadığı zamanlarda bunların direk D bölümene nasıl alabilirim oyunlarımın hepsi D bölümünde
savelerinide D ye almak istiyorum kapyala ile olmuyo kes yapınca o onki kayıtları alınıyo sonradan yapılan değişiklikler kaydedilmiyor D ye taşı komutuda yok nasıl C den D ye bunları alabilirim onu soruyorum :(