arkadaşlar ben genellikle MMORPG tarzı oyun oynuyorum fakat bu tür oyunlardan sıkıldım. Oyun araştırdım fakat benim bil. çoğunu çalıştıramıyor.(ekran kartı yüzünden)
1-2 oyun buldum int. den hangisini oynasan iyi olur sizce.
yanıtlarınızı bekliyorum
oyun seçimi
ark. kusura bakmayım benim bil. anket yapamadı :S
Buraya yazıyorum oyunları
sizce hangisi?
1-CRYSİS
2-ASSASİN'S CREED
3-PES 10
4-WOW
5-MODERN WARFARE 2
Arkadaş bizi kahin, büyücü vb. birşey sandı herhald... Nerden bileceğiz hangisini kaldıracağını, çalıştıracağını veya sizin hangi oyun tarzını sevdiğinizi?
Sistem özelliklerinizi PC Wizard 2010, Everest Ultimate Edition gibi programlara bakarak öğrenin, bize de söyleyin ayrıntılı olarak. Hemen yardımcı oluruz ;) Ya da Başlat>Çalıştır> "dxdiag". PrintScreen tuşu ile ekran görüntüsü atarsınız olmadı...
modern warfare 2 yi çok önceden indirmiştim fakat ekran kartı açmadı.
ama hiç çözünürlük düşürmeyi düşünmemiştim.
EKRAN KARTI
ATI RADEON X550
pixel shader2
vertex shader 2
bellek 256 mb
İŞLEMCİ
dualcore intel pentium D 925 3000 Mhz
çift çekirdek
Xp professional
directX 9.0
RAM 2463 Mb
Son sorum modern warfare 2 nin Settings inden görüntüyü düşürebilme imkanım var mı ?
şimdiden teşekkürler
modern warfare 2 yi çok önceden indirmiştim fakat ekran kartı açmadı.modern warfare 2 en az Shader Model 3.0 istiyor o ekran kartı modern warfare 2 'i kaldırmaz ayrıca yukarda yazdığın hiçbir oyunuda kaldırmaz bende x1550 var hepsini çalıştırıyor cillop gibi istersen sana 150 tl satıyım pazarlık payıda var...
ama hiç çözünürlük düşürmeyi düşünmemiştim.
EKRAN KARTI
ATI RADEON X550
pixel shader2
vertex shader 2
bellek 256 mb
İŞLEMCİ
dualcore intel pentium D 925 3000 Mhz
çift çekirdek
Xp professional
directX 9.0
RAM 2463 Mb
Son sorum modern warfare 2 nin Settings inden görüntüyü düşürebilme imkanım var mı ?
şimdiden teşekkürler
orda ekran akrtını açacağı tek CRYSİS var sanırsam tab onuda nasıl oynarsın malum sana tavsiyem o sisteme paran varsa bi ekran akrtı al geriye kalan sistemin benimkiyle aynı ve ben çoğu oyununu antialiasingler olmadan full de oynuyorum hD3650<