windows 64 bit vista ultimate kullanıcısıyım ekran kartı paylaşımsız 256 MB paylaşımlı olarak 2gb ram 4 gb buna rağmen fifa 2007 adlı oyunu oynarken oyun yer yer ağır çekim oynuyor bi ara düzeliyor sonra gene ağır çekim oluyor.Şunu belirtmeliyim kesinlikle donmuyor oyun sürekli hareket halinde ama yavaş yada hızlı olarak yani bi dengesizlik var bu dengesizliğin nedeni nedir nasıl ortadan kaldırabilirim bilgisi olanlardan cevap beliyorum.directx9c yükledim ama fayda etmedi...
oyun sorunu
ekran kartım ati hd 3470 laptop kullancısıyım bilmiyorum on board olup olmadıüını
arkadaşım sürücüyü güncellemen gerekiyor fakat şöyle bir sorun var.ben hiç ati ekran kartı kullanmadım ama nvida da şöyle oluyor
nvidia mobile serisi ekran kartlarına sürücü desteği vermiyor gerekçe olarakta notebook larda üretici firmaların çeşitli tuç kombinasyonları uyguladığını her notebook ta bunun farklı olması yüzünden notebook üreticilerinin sitelerinde verdiği sürücülerin kullanılması gerektiğini söylüyorlar.Mesela ben asus kullanıyorum asus un sitesinde benim ekran kartımın en günceli hatırlamıyorum tam ama 1 yıllıktan eskidir.Bu yüzden ismini yanlış hatırlamıyorsam laptopvideogo sitesinden kırılmış sürücüleri kullanıyor çoğu laptop kullanıcısı.Ama ati mobil ekran kartları için sürücü desteği veriyormu bilmiyorum ama vermiyorsa sende bu şekil bir sürücü kullanman gerekecek çünkü senin laptopunun üreticisinin sitesinde de yeni güncellenmiş sürücü muhtemelen yoktur
BAZI OYUNLAR BAZI DONANIMLARLA UYUMLU ÇALIŞMIYOR SENİN SORUNUNDA BU TÜR BİRŞEY OLABİLİR. DİĞER OYUNLARDA DEĞİLDE SADECE BU OYUNDA YAPIYORSA YAPABİLECEĞİN PEK BİŞEY YOK ANCAK EKRAN KARTININ SÜRÜCÜSÜNÜ GÜNCELLEYEBİLİRSİN. HA BİRDE OYUN ORİJİNAL DEĞİLSE SORUN BUNDANDA KAYNAKLANABİLİR TABİ.