xD 1 sene beklerim ama bütün oyunların tadını çıkara çıkara açılıcak ayar kalmayana kadar bütün grafik ayarlarını açıp oynarım :D 7TFLOP+ işlem gücü olucaktır e.kartında :D 120GFLOP işlemcide işlem gücü olsa 8GB DDR3 1600MHz CL7 ram ve Samsung 1TB 7200Rpm SataII 32MB cache'li HD103SJ HDD den 4tanesinin raid0 konfigrasyonunda olduğunda ayağımı yerden kesmeye yeterde artar diye düşünüyorum :D winrar gibi programlara e.kartından hızlandırma desteği gelse de ek program olmadan e.kartından direk hızlandırma alabilsek işte o zaman en büyük dertlerimden rar çıkart rarla olayı tarihe karışır :
Peki o bilgisayar elektriklemi çalışacak yoksa borla mı?
Oyun SS'leri+Diğer Herşey Maksat Eğlenmek
nası bi sistem? Benim ki kadar olucak hali yok ya xD BullDozer x8+8GB DDR3 1600MHz CL7 ram+HD79xx çift gpu+990FX high-end anakart ;)) haa baktın HD7xxx daha çıkmadı o zaman HD6950 CFX (3tane) üstüne bios modSen bilgisayar değil uzay mekiği almışsın Yetmiyor mu lan ha ! Benim daha alıp almıyacağım belli değil yazmayın şöyle sistemleri bitarafım şişiyor
benim ki de garanti değil :D ama dişimi sıkıp derslere asılırsam pederin koyduğu ortalamayı tutturup o pc i aldırıcam kararlıyım arkadaş xD ama şöyle bi sorun var min 95almalıyım bütün derslerden ve normalde yazılı öncesi 1-2saat çalışarak 90-95 alabiliyorum ama çalışmak hiç içimden gelmiyor işte sorun da o xD
Artık iPhone almamaya karar verdim çok dayanıksıız
milyon dolarlık soru:21.5'' ekranda 1920X1080 Çözünürlükte ati hd 6850 ile online olarak max setingsde oynayabilir miyim?
Abi bende nası bi huy varsa oyunu eskiyince oynamak istemiyorumxD
normaldir :D bende de bazen oluyor sonra bi ara oynicağım tutuyor fln öyle garip bşe işte xD bu aralar GTA Vice city oynuyorum mesela ama Starman mod ile :D ferrari ler fln bayağı bi şekil duruyorAz önce beni GTA Vice city diyerek taş devrine götürdün:)Son Düzenleme: Mami4gs ~ 26 Ocak 2011 22:53
Gta vice city'in grafikler karton :D
Bende Ultimate modda oynamaktayım şu an :D Mitsubishi Eclipseyi bulamadım bir türlü şu oyunda :D
Ulan adam NASA bilgisayarı alıyor.Vice Cityde akıyor.Ne doyumsuzluk el insaf yaa.
https://www.chip.com.tr/forum/ads ... as-you_t193943.html
Burdan siper bi video!