Sayın Uzman,
piyasadaki en iyi 5 anakart + ekran jartı hangileridir?...
oyun tabanlı bir pc yaptırmak istersem neleri seçmeliyim?...
teşekkürler...
Sayın Uzman,
piyasadaki en iyi 5 anakart + ekran jartı hangileridir?...
oyun tabanlı bir pc yaptırmak istersem neleri seçmeliyim?...
teşekkürler...
Bütçeniz nedir?Eğer sınırsız ise çok güzel bir bilgisayar toplayabiliriz. :D
@Feyk çok güzel dediğin sisteminde bir sınırı var unutma :)) e.kartlarından örnek vereyim: 2tane HD6970 çok yüksek bir performans verebilir güç tüketimi de 530Watt civarında olur sistemin ancak performansa fazlasıyla değer.. ama gidip 3.-4. kartı takarsan performans artışı 3. ve 4. kart için ortalama %8civarında olur ve para istafından başka birşey olmaz...aynı şekilde nvidia kartlarda da 3.kart ve sonrasnda verim sürünüyor... En iyi sistem sizin ihtiyaçlarınıza en uygun olan sistemdir :))
@Feyk çok güzel dediğin sisteminde bir sınırı var unutma :)) e.kartlarından örnek vereyim: 2tane HD6970 çok yüksek bir performans verebilir güç tüketimi de 530Watt civarında olur sistemin ancak performansa fazlasıyla değer.. ama gidip 3.-4. kartı takarsan performans artışı 3. ve 4. kart için ortalama %8civarında olur ve para istafından başka birşey olmaz...aynı şekilde nvidia kartlarda da 3.kart ve sonrasnda verim sürünüyor... En iyi sistem sizin ihtiyaçlarınıza en uygun olan sistemdir :))Yok canım ben Eyefinity teknolojisini söylüycektim :D,Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama google a sorarız. :D
Düşünsene 6 tane 42 inç LED veya 3D TV de aynı anda oyun oynuyorsun :DSon Düzenleme: Feyk ~ 19 Şubat 2011 18:43