İyi günler değerli forum üyeleri :) bana oyun tavsiye etmenizi istiyorum her türden olabilir Cod , sims , medievl , mafia , crysis , nfs dışında ki oyunlardan tavsiye ederseniz sevinirim :) teşekkürler şimdiden
Oyun tavsiye edin bana :)
medieval 2
rome total war
empire total war
napoleon total war
shogun 2 total war
ben rome total warı hep oynarım insan oyunu bırakamıyor hiç sıkılmazsın
assassin's creed brotherhood
assassin's creed
assassin's creed II
medieval 2
rome total war
empire total war
napoleon total war
shogun 2 total war
The witcher 2
Bunları hep oynadım :) teşekkürler diğerlerini deneyeceğim Yine tavsiyesi olan çekinmesin :)
world of warcraft serisi
battlefield bad company 2 vietnam
harry potter and the deathly hallows part 1-2
Limbo( 2d oyun ama güzel )
Batman arkham asylum
Tom clancy's HAWX
Bioshock 1-2
süper mario oyna sen xD
muslukçu marıo
mario ha haha oda güzel :D prensesi kurtarmak gibisi varmı abi :D -cryostasis-alone dark5-rise of the argonauts-gear of war 1-lord of the rings battle middle earth 1- sid meier pirates- bu oyunların hepsi cok güzel ama pc in kötüyse hiç takma :D .
SETTLERS
Üzerine oyun tanımam
yamyam abi ne bu setlers aşkı sende ya :D
sana''painkiller black edition'u öneririm sistem gereksinimi fazla önemli değil ayrıca heyecanlı bi oyun 64 mb GeForce 'lar yeterli
yamyam abi ne bu setlers aşkı sende ya :Sene 1994
Amiga 500 zamanında bu oyunu sabaha kadar baara çığıra oynardık.
Üstüne üstlük daha internet Türkiyede yerleşmemiş ne olduğu bile bilinmezken bizler settlers4 ü LAN üzerinden çok kişilik oynardık.
Komşuya LAN hattı çekmiştim. Hiç unutmam 50 metre kablo gitmişti.. O zamanlar da kablolar ateş pahasıydı.
ben 2-3 yaşlarındamışım ozamanlar :D:D::D 50 metremi abowww abi ne yapmışın sen yaw gitmiş paralar :D setlers sevgini şimdi anladım o kabloya okadar para yıgınca bende severim :D şaka bi yana güzel oyun :)
üsttekiler süper bir de modern warfare serisini dene istersen ;)
Modern oyunlardan bıktıysanız PlaystationX'lerde oynanan Crash serisini deneyebilirsiniz. Elbette oynamak için PSX'e gerek yok, emülatörler var. :)
Crash Bandicoot
Crash Team Racing
Crash Bash
Eğlenceli oyunlardır, deneyebilirsiniz :)