Şu sıralar canım çok sıkılıyo. En çok istediğim yarış pistlerinde yarışmak felan. sizce sistemime uygun oyunlar nelerdir.
sistemim:
İntel celeron 2.0 ghz
256 mb ram
128 mb ekran kartı
Şu sıralar canım çok sıkılıyo. En çok istediğim yarış pistlerinde yarışmak felan. sizce sistemime uygun oyunlar nelerdir.
sistemim:
İntel celeron 2.0 ghz
256 mb ram
128 mb ekran kartı
sana satranç falan tavsiye edebiliyorum şu anda bu makineye göre oyun bulmak çok zor
melihfbsana satranç falan tavsiye edebiliyorum şu anda bu makineye göre oyun bulmak çoksen ne saçmalıyon ben bu sistemle most wanted, nfs most wanted underground 2 ve 1, call of duty 1 ve 2 oynadım. kapaq olsun dostum
melihfb pc den anlamıyosan kullanma.:D
gonzallesmelihfb pc den anlamıyosan kullanma.:Asıl sen saçmalama.Arkadaşlar burda sana yardım etmeye çalışırken küstahça cevap yazmak da ne oluyor.Git nerden yardım istersen iste.Bu forumda artık kimsa sana yardım etmez.
melihfbsana satranç falan tavsiye edebiliyorum şu anda bu makineye göre oyun bulmak çokArkadaşım bende bu sistemle en kral oyunları oynadım.
gonzallesŞu sıralar canım çok sıkılıyo. En çok istediğim yarış pistlerinde yarışmak felan. sizce sistemime uygun oyunlar nelerdir.bi işlemcimiz farklı benim de ekran kartım 128mbsistemim:
İntel celeron 2.0 ghz
256 mb ram
128 mb ekran kartı
Nfs serisini kaldırır
counter serisi
medal of honour
the punisher
pes 2008
fifa serisi
sims
gtafalan filan bir sürü oyun oynaya bilirsin
Son Düzenleme: tolter ~ 11 Haziran 2009 20:38
gonzallessen ne saçmalıyon ben bu sistemle most wanted, nfs most wanted underground 2 ve 1, call of duty 1 ve 2 oynadım. kapaq olsungeçen gün bunun benzeri bir makinaya oyun arşivimi götürdüm harici hdd ile hangisini çalıştırırsa onu kurarım diye kos koca arşivden sadece 4 oyunu açtıcod 2
far cry
nfs mw
nfs undergrand2inan bana bu makina ile oyun oynamaktan soğudum:-)))
zevk almak bir yana resmen eziyet çekiyorsun.
Winmine, SoLitaire, Hearts vs..
=P
nfs underground,18 wheels haulin,gta vice city,san andreas.huntin unlimited 2008,2009 geyik avı güzel oyun vakit geçirebilirsin
sen microsoftun humar oyunlarını o bilgisayarda oynuyorsan şükret
Phantom26Asıl sen saçmalama.Arkadaşlar burda sana yardım etmeye çalışırken küstahça cevap yazmak da ne oluyor.Git nerden yardım istersen iste.Bu forumda artık kimsa sana yardım etmez.ne demek kimse yardım etmez. Ayrıca melihfb bana yardım etmio pcim ile dalga geçio. Bazılarımızın parası olmasığı için pc toplıyamıyoz durum yokk kimsenin hakeret etmesi gerekmez. Ayrıca diğer arkadaşlara yardım ettikleri için çok teşekkür ederim. Umutlandım. zaten punisher oyununu merak ediodum isabet oldu. Ayrıca 2 ay sonra pc değişcek. O zamana kadar gta sa da yardımcı olur güzel oyun.
Off Road oynayabilirsin sanırım.Ayrıca aşağıdaki adrese girerek istediğin oyunu seçip oynayıp-oynayamıcağına bakabilirsin.Ve googleda araştırma yapabilirsin.
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest