Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir oyun bilgisayarı topladım ve yarın da elimde olacak.
Ama içinde oyun olmazsa ne işe yarar ki ?
O yüzden siz değerli arkadaşlarımın oyun tavsiyelerini istiyorum.
Bilgisayarım her türlü oyunu sorunsuz kaldırır.
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir oyun bilgisayarı topladım ve yarın da elimde olacak.
Ama içinde oyun olmazsa ne işe yarar ki ?
O yüzden siz değerli arkadaşlarımın oyun tavsiyelerini istiyorum.
Bilgisayarım her türlü oyunu sorunsuz kaldırır.
Gg kullan yeni pc ni :) : Assasins serisi - elder scroll 5 skyrim -doom3 - Riddick dark athena - battefield3 -amnesia dark descent 2010 - fifa 12 - bulletstrom - fallout 3 - stalker serisi - wanted - krater - call of duty mw3 ..
Need for speed the run,max payne 3 ,spec ops the line,sniper elite v2,Tom Clancys Ghost Recon Future Soldier,Crysis Wreckage.
yukarıdaki arkadaşların önerdiği haftalık yada aylık oyunlardan hevesini alınca cm 03/04 kur. 10 yıldır pynuyorum yok böyle bir oyun. süper bilgisayarını bana bağışlasa virjinya üniversitesi yine o bilgisayarda cm oynarım. illa diğerleride oynanır ama sıkmayan tek oyundur cm.
Aylıkmı ? haha :D dostum başta skyrim zaten hiç bitmeyen devamlı yenilenen bir oyun ne ayı ne haftası yahu :D D: :D :D zevkler renkler tartısılmaz ki cm de sıkar bi zaman sonra pentium 1 de az cm oynamadım bi süre sonra sıkmayan bir oyun henüz cıkmadı ne yazıkki :)
Battlefield 3'ü öneririm tabi orjinal alın ki multi olarak oynayın. Uzun bir süre sizi götürecektir.
Güzel oyunda ingilizcenin iyi olması lazım dedektiflik yapıyorsun.
Yoo lazım değil oyunun full tr yaması mevcut :D
http://www.oyunceviri.com/forum/ ... k%C3%A7e-Yama-V1-0-(Oyunceviri-com-Yap%C4%B1m%C4%B1)
http://www.oyunceviri.com/forum/ ... k%C3%A7e-Yama-V1-0-(Oyunceviri-com-Yap%C4%B1m%C4%B1)bir an onu unuttum tam ben oyunu bitirdiğim zaman yama durulmuştu hatta
Ben de fifacıyım. Büyük ihtimalle fifa 12 yi indiririm. Fifa 13 ü alırım.İngilizcenizin iyiliği bi' yana insanların mimiklerinide anlamanız lazım o oyunda. :) Intermediate ya da Upper-Inter seviyesi oyuna yetiyor. Fakat korsan sürümlerinde problem yaşayanlar duymuştum. LA Noire'ı Steam'den öneririm fiyat olarak şu an çok uygun 7,49 ve 11,49'a iki ayrı sürümü var. :)Ayrıca ingilizcem iyi sorun yok. Oyun güzelse indireceğim.