uyyyyy bu amnesia nasıl oyun laan :D cidden hardkorku oyunuymuş.
hocam birde justine yazıyor o ne ? farklı senaryomu bir de oyunun konusu nedir ??oraya nasıl geldik acaba
uyyyyy bu amnesia nasıl oyun laan :D cidden hardkorku oyunuymuş.Justine i anlamadım :S Oyunun %100 türkçe yaması nı kur hikaye yavaşca ortaya cıkar notları felan okudukca çözersin ben sölersem gizem yok olur :D oyunun yapımcıları bi uyarı koysa olurmuş hasta bezi giymeden oynamayın ! diye altına kacırma riski var oyunda :D
hocam birde justine yazıyor o ne ? farklı senaryomu bir de oyunun konusu nedir ??oraya nasıl geldik
Justine i anlamadım :S Oyunun %100 türkçe yaması nı kur hikaye yavaşca ortaya cıkar notları felan okudukca çözersin ben sölersem gizem yok olur :D oyunun yapımcıları bi uyarı koysa olurmuş hasta bezi giymeden oynamayın ! diye altına kacırma riski var oyunda :1.0.1 updatesini türkçe yamasını filan kurdum birde şu videoya koptum :D
1.0.1 updatesini türkçe yamasını filan kurdum birde şu videoya koptum :D:D O oyunu seversen penumbra serisinide oyna oda full tr dir bu oyundan önce cıktı aynı şirketin oynanış aynı korkutma düzeyide kendim bi video cektiydim gecenlerde yusuf yusuf mod :D http://beta.xfire.com/videos/50aeb4
:D O oyunu seversen penumbra serisinide oyna oda full tr dir bu oyundan önce cıktı aynı şirketin oynanış aynı korkutma düzeyide kendim bi video cektiydim gecenlerde yusuf yusuf mod :D http://beta.xfire.com/videos/50aeb4açılmıyor hocam video.sevdiğimi sanmadım :S ama bitiricem bu oyunu.
pıçah mıçah olsaydı daha iyi olurdu en azından :oyunun amacıda bu zaten çaresizlik tek yolun kaçma hissi vermek ki böylede olmalı şimdi sen gerçek hayatta o tarz yaratıkları görüceksin ve gidip bıcaklıcaksın öyle mi :D psikolojin bozulur aynı oyundaki gibi . ve silahlar olsa resident evildan ne farki kalir :)
yok hocam ölmesin ama en azından yavaşladıcak bişi olsaydı adam sandalye atıyor yerinden kaynaşmıyor :))yada en azından bıcakoyunun amacıda bu zaten çaresizlik tek yolun kaçma hissi vermek ki böylede olmalı şimdi sen gerçek hayatta o tarz yaratıkları görüceksin ve gidip bıcaklıcaksın öyle mi :D psikolojin bozulur aynı oyundaki gibi . ve silahlar olsa resident evildan ne farki kalir :)
ölmeseler bir süre sersemleseler tadından yenmezdi.
o konuda haklısın ama yinede bu kadar dar bütçeyle iyi oyun yapmışlar korkutmayı gerilmeyi çok iyi başarmışlar oyundaki adamı kontrol edecegim sakinlestirecegim derken kendini kaybediyosun ve şuanda oyunu açmaya cesaret edemiyorum düşün yani bazıları oyunun simgesini gülen yüz falan da koymuş
o konuda haklısın ama yinede bu kadar dar bütçeyle iyi oyun yapmışlar korkutmayı gerilmeyi çok iyi başarmışlar oyundaki adamı kontrol edecegim sakinlestirecegim derken kendini kaybediyosun ve şuanda oyunu açmaya cesaret edemiyorum düşün yani bazıları oyunun simgesini gülen yüz falan da koymuşhahahaha
yok hocam ölmesin ama en azından yavaşladıcak bişi olsaydı adam sandalye atıyor yerinden kaynaşmıyor :))yada en azından bıcakŞirketin bi önceki oyun serisinde penumbra 1 de yaratıkları öldürebiliyoduk mesela ben kaya alıp atıp atıp kacıyodum :D penumbra 2 de elinde fener ola zombiler cıktı 12 senedir oyun oynarım ilk dfa fener kullanabilen bir öcü gördüm onları öldüremiyoduk Amnesia yada atladı bu olay tabi amnesia 2013 cıkıcak orda da öldüremicez muhtemelen :Dölmeseler bir süre sersemleseler tadından yenmezdi.
Şirketin bi önceki oyun serisinde penumbra 1 de yaratıkları öldürebiliyoduk mesela ben kaya alıp atıp atıp kacıyodum :D penumbra 2 de elinde fener ola zombiler cıktı 12 senedir oyun oynarım ilk dfa fener kullanabilen bir öcü gördüm onları öldüremiyoduk Amnesia yada atladı bu olay tabi amnesia 2013 cıkıcak orda da öldüremicez muhtemelen :::DD
Hitman Absolution'ı tavsiye ederim şuan fiyatı 19 pounds civarında. Bazı oyunlar indirime girdi. Pazar günleri Cyber sunday yapan şirketler varsa bir göz atın %60'a kadar indirim yapıyorlar. Bir de oyun satış grafiği iyi gitmeyen şirketlerde yapıyor.
Hitman Absolution'ı tavsiye ederim şuan fiyatı 19 pounds civarında. Bazı oyunlar indirime girdi. Pazar günleri Cyber sunday yapan şirketler varsa bir göz atın %60'a kadar indirim yapıyorlar. Bir de oyun satış grafiği iyi gitmeyen şirketlerde yapıyor.benim dediğm oyun kriterlerine uygun çok saol.not:(-)
Korku oyunu arıyosan Slender:The Eight Pages oyna zaten 50 MB falan Amnesia'dan sonra en korkunc 2.oyundur
Savaş-aksiyon tarzı oyun arıyorsan yeni ama Black Ops 2 şaheser olmuş tabi daha önceden Black Ops'uda oynamadıysan oynaman lazım
Bu oyun gerçek dünyanın sanal hali. Ülkeler aynı. Oyuna biz vatandaş olarak başlıyoruz şirket iş antreman vs. kendimizi ekonomik ve askeri alanda güçlendiriyoruz. Siyasi Parti kurabiliyoruz. Kendi gazetemizi açıp halka yayın yapabiliyoruz. Ülkemiz için savaşlara katılıyoruz . Seçimlere katılabiliyoruz. Başkanlık ve milletvekili olmak için aday bile olabiliyoruz başkanlık ve milletvekilliği için.. Kısacası güzel bir oyun . Tavsiye ederim..
<= oyun hakkında kısa bilgi için hazırladığım blog ve tanıtım videosu
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN,SİZCE SİSTEMİM GTA IV KALDIRIRMI ?
4GB DDR3 RAM
İNTEL HD GRAPHİCS 3000 EKRAN KARTI TOP.BELLEK =1664 MB PAYLAŞIMLI,VİDEORAM İSE 256 MB
İNTEL CORE İ3 2328M 2.20 GHZ İŞLEMCİ (4 CPU)2.2 GHZ
WİNDOWS 8 64 BİT
500 GB HARD DİSK
LAPTOBUMUN MARKASI İSE ASUS X55C-SX039 H
SYSTEM REGUNİMSTE EKRAN KARTIMI KÖTÜ GÖSTERDİ,SİZE GÖRE YÜKLESEM GTA IV KALDIRIRMI ?