Benim bilgisayarım PIII 733Mhz,128MB Ram,32MB TNT2 M64 ekran kartı. Acaba bu dandik sistemde çalışacak güzel bir oyun bilen var mı?
Oyun Tavsiyesi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.age of mythology,need for speed underground ta iğrenç bir görüntüyle çıkabiliyo :) max payne,mohaa,undying vs..
bu oyunlar çıkıyo elvis 32.çünkü benim eski sistemim onunkiyle aynıydı.uydurup yazmadım yani
age of mythology,need for speed underground ve max payne banada çalışmaz gibi geliyor yaw sen nasıl oynadın onları tabi dandik görüntülüyse o başka ama öyle zevki çıkmaz be
Need For Speed 5:PU
Colin McRae Rally:2
Half-Life + CS 1.5 + Bot
Age Of Empires 2: The Conqueror Exp.
.
.
.
bende de şu anda hemen hemen aynı özelliklere sahip bi bilg. var ama ben deiştircem baba,böyle gitmio haksız mıyım!?sana tavsiyem fm2005,age of mythology,max payne(çalışır!!) ve SOLITAIRE..ne yapalım kardeş,teknoloji bu...
Colin McRae Rally:2 gerçekten çalışırsa onu oynamayı isterim doğrusu
age of empires oyna problem çıkarmaz çünkü bendede aynı sistem vardı çalışıyordu.
kardeş en güzeli sen git bi street fıghter al garanti veriyorum süper çalışır.
katılıyorum elvis "zor dostum zor"
aldın mı sistemine oyun, hangi oyunları aldın, söyle de bilelim; mesela başka oyunlarda var, bilmem hiç duydun mu: Monster Truck Madness 2, 4x4 Evo 1, Alone in the Dark 4, Diablo II ve eklentisi Lord of Destruction, Monopoly Tycoon, Divine Divinity, Wolfenstein(fazla gelebilir), Soul Reaver 2, Blood Omen 2, Little Big Adventure 2(görürsen mutlaka al) vs...
Bak bi tanede ben söliim NOSFERATU diye bi oyun var ben oynadım çok korkunç abicim ve çok sürükleyici oyun bi şatoda geçiyor ve vampirler ruhlar zombi ler falan var şatodaki akrabalarını kurtarıyorsun ama felaket sürükleyici bi oyun...
Aga ben bu oyunu üniversitedeyken oynamıştım arkadaşlarla berbaber otururduk oyunun başına sırayla oynardık ama kafayı yerdik bazen çünkü oyunda bi anahtar bulmak gerekiyor bi kapıdan girmek için oyunu kaydetmeden çıkarsan anahtar birdahaki açışında oyunu aynı yerde olmuyor...
Birde oyun 98 de çalışması için ayarlanmış oyunu kurduktan sonra simgeye sağ click yapıp 98 modunda çalıştırı seçmeniz gerekecek..
tekken oyna baba yaa ne street fighter ı boşver tekken çok manyakmış yaw
colin mcrea falan alıcaktımda ekran kartı driverı güncellemem gerek. bi ara buradan aldığım linktekini kurdum o da bozuk bilgisayarı açınca kilitleniyor. adam gibi bi sürücü bulabilirsem alıcam.
Celeron 2.26 işlemci
256 MB bellek
Ekran kartı aynı (tnt2 m64 32MB)
Peki bu sistemle ne oynanır?