Slm arkadaşlar. oynadığımız oyunun videosunu nasıl kaydedebiliriz. Bi yöntem ya da program var mı? yardım ederseniz çok sevinirim
OYUN VİDEOSU NASIL KAYDEDİLİR?
googledan CamStudio die arat gelen proyu yukle
Fraps'da aynı işi görür. Burada adı geçen tüm programlar ücretli ve sadece bir dakikalık kayda izin veriyorlar.
wickermanFraps'da aynı işi görür. Burada adı geçen tüm programlar ücretli ve sadece bir dakikalık kayda izin veriyorlar.CamStudio ucretsiz arkadasım ben imzadaki resmi avi olarak 5 dk kaydettim bu kesilmiş ve kalitesi dusurulmus hali gayette iyi
CamStudio programını indirdim arkadaşlar. ama nasıl kullanılır bilmiyorum
açıklayabilecek biri varsa yardım edebilir mi lütfen.. şimdiden teşekkürler
programı ac ustte region secengi war ona tıklayıp en alttan fullscreeni sec oyunu ac kaydetmek istediin yere gel oyunu durdur alt tap yapıp camstudio ya gel kırmızı top şekilli kayıt tuşuna bas oyunu tekrar ac devam et nereyi kaydetmek istiosan işini bitirip oyunu durdur alt tap la programa gec kare tusuna bas sana dosyayı nereye kaydetmek istediini ve adını sorcak yaz kaydetsin
bunu herhangi bi oyunda yapabilirim değil mi?çünkü şuan onboard bi pc kullanıyorum.o yüzden oyun oynama gibi bi seçeneğim yok.basit, gelişmemiş herhangi bi oyunda yapıp denesem olur dimi? yani programın oyunlara uymama gibi bi seçeneği yoktur umarım