benim merak ettiğim şey oyun yamalarını nasıl yapıyoruz.. o kadar araştırıyorum bulamıyorum...( mesela cm 2008 türkçe yama nasıl yapılır)) ilginize şimdiden teşekkür ederim...
oyun yaması nasıl yapılır?
bunu için program gerek buraya baksan iyi olur http://www.mtuncel.com/IngTurProg.htm
Yamayı oturup sen yapmıyorsun.. İlgili ve bilgili kişiler yapıyor, sitelerine koyuyor, sen oradan indirip kuruyorsun veya oyunun dosyalarıyla değiştirme yapıyorsun..
CU_GS7Yamayı oturup sen yapmıyorsun.. İlgili ve bilgili kişiler yapıyor, sitelerine koyuyor, sen oradan indirip kuruyorsun veya oyunun dosyalarıyla değiştirme yapıyorsun..ya adam baştan kendisi hazırlamak istiyor
Hazır yapılmışı varken boşa zaman kaybetmesin diyorum ben de kendisine..
cevaplarınız için teşşekkür ederim arkadaşlar uğraşcam bakalım:):)
merak ama öğrenmekde bir başarıdır... o kadar yama yapmak isteyen arkadaşlar var.... eğer link varsa yardımcı olabilecek sevinirim..
Oyunlarında kendine özgü kodlarırı var.
Örneğin Ogame adlı oyun.Bu oyun online oynanıyor.
Siz bu oyunun script ini bulursanız.yazılarını değiştirebilir şarkı koyabilir her şeyi yapabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla online oyunlarda böyle ama normal oyunları bilmiyorum.Bu arada bu dediğim editlemek yanlış olmasın yani.
Bir yazılımı yeniliyorsun öyle düşün bunu da ...
Bu arada bazı oyunlarda resimleriyle oynayabiliyorsun.
Eğer nba live oyununa yama yapmak istersen bana pes_maker@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin emin ol bir yama yapınca aldığın mutluluğu hiçbir şeyde bulamazsın. google aratırsan 12 Dev Adam Yaması Nba 08 diye ben çıkarım.
sağol kardeşim.. aslında chip araştırmacıları bunu bulabilirmi...
dobra195benim merak ettiğim şey oyun yamalarını nasıl yapıyoruz.. o kadar araştırıyorum bulamıyorum...( mesela cm 2008 türkçe yama nasıl yapılır)) ilginize şimdiden teşekkür ederim...Yamayı senin yapman imkansız yani programlama dili gerekiyor... Google'dan yamasını aradığın oyunun ismini yazarsan cıkıcaktır...