ve bir yerden de başlamak gereklidir...
oyun yapmaya kim var?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Abi oyun yapmak için bir ekip lazım.. bölümlere ayrılcak bir ekip mühendisler... her şeyi çin ayrı bir adm yada dmlar.. modellemeler... poligonlar.... pro bir oyun şu an için o ekip i kurmak felan bencemümkün değil.. biyerden başlamya gelince başlayanalr var zaten...
haklsıı nabi forumda sınırlı kalmak bir yana ön bilginin baya iyi olması lazım... modelliyebilmek gibi... ama ben soliter yapcam diyosanız gerek yok bunlara :D
Valla bence bu iş yatacak gibi duruyo sadece ben varım oyun yapmaya hazır ki...
Sadece ben tek başıma yapabilecek olsam ben yapardım bedava dağıtırdım...
-NOX yirtiniyoruz MSN adresinizi verin konusalim diye ama sesimizi duyan yok. ekle benide konusalim baska yapmak isteyenler varsa onlarda katilsin boyle forumda olmuyo bise.
darkstar-NOX yirtiniyoruz MSN adresinizi verin konusalim diye ama sesimizi duyan yok. ekle benide konusalim baska yapmak isteyenler varsa onlarda katilsin boyle forumda olmuyo bise.biz de bunu anlatıyoruz, ama inatla forumla bu işi başlatmak isteyenler var.
ARKADAŞLARRRR DESİGNER'ınız ben olabilirim, grafikerim sonuçta, grafik işlemlerini bana devredebilirsiniz, yeterki, ne yapılacağına karar verilsin.. forumları gördüm ve hemen kayıt oldum buraya.. bende varım.. osmansrg@hotmail.com msn adresim.. bilgilerinize
aha desingerimizde oldu. baska katilmak isteyen varsa yazsin adresini yada beni eklesin... bakin ciddi anlamda baya kisi olduk sayilir. -NOX varim diyosun adresine ulasamiyorum. arkadaslar bu arada bi zaman kararlastirin da o saatte bulusalim konusalim herkez buraya yazsin bari ne zaman uygun olacagini.
Merhaba Arkadaşlar Gerçekten İyi bir çalışma, biz türkler istediğimiz anlarda neler yapabileceğimizi her sektörde sergiledik ve benim görüşlerim şunlardır, bu arada foruma daha yeni katıldım bu mesajı görünce :)
Eger bir oyun yapılmaya karar verildi ise ve bu oyun demo ve licens lı şekilde piyasa da satılması gerekir.(Ticari Amaç)
Gereken Arayüzlerdeki Teknik Arkadaşlar;
Adobe Photoshop'u çok iyi bilen en az 20 kişi
Adobe İllustrator Tasarımcısı en az 10 kişi
NewTek LightWave 3D Tasarımcısı en az 5 kişi
Studio Max en az 5 kişi
Coder bölümlerindeki arkadaşlar;
Visual Basic
C++
C
Arkadaşlar Ben Bu Şekilde Ciddi Bir Ekip Hali hazırda var ise bu projenin askıya alınmadan başlatılması taraftarıyım ve Coder olarak Elimden gelen bütün çalışmayı yaparım.
arkadaslar ciddi bi grup kurulmak uzere katilmak isteyen varsa 3 coder bide desingerimiz var. darkstarcage@hotmail.com
ya abiler bu iş çok karıştı yaw bence zor olacak alın msn adreslerini herkesin iş bitsin işte
hmmm ama bu gun de 3 kisi geldi ama ne yazikki hepsi pek kararli degildi. toplamda baya bi kisi olduk elvis istersen sende katil?
Ben oyun yapımıyla ilgilenmiyorum, ama ilgilenen arkadaşlara da her zaman destek veririm, çünkü bu ülkenin böyle beyinlere ihtiyacı olduğunu bilirim. Amacınıza ulaşmanızı her zaman isterim, ama forumla kalmayın diyorum her zaman, bu iş ekip işi, ciddi bir iş, sorumluluk gerektirir. Oyun yapalım diyerek oyun yapılmaz, her yönden düşünmek lazım.
bunlar fire sayilmaz. sonradan vazgececekler basta aradan cikarsa daha iyi olur...
biz ciddi bi grup kurmayi basara bildik insallah burda oyunu yayinladigimizda yorumlariniz iyi olur
:) Güzel bir ekip kuruluyor sanırım. Bende müzik konusunda text'ler konusunda yardımcı olabilriim. Sonuçta dark varsa bende varım elimden gelen desteği veririm...
Katılıyorum bug_lavacı kardeş benim biraz bilgim war programlama konusunda biraz derken hiç 3d çalışma yapmadım ama ofis tipi programları rahatlıkla yazabiliyorum eğer bir proje olursa bana nerden başlicamı nereleri araştiracağımı söyleyin elimden geldiğince size yardımcı olurum
abiler ben bu sevdadan vazgeçtim herkes farklı bir havada bıktım valla.konuyu açan benim kapatan benim:)