slm arkadaslar..agustos bası laptop alcam ve herkes bir sey söylüyor ve kafam baya karıstı..2 milyar civarı üst sınırım..oyun yönlü istiyorum tabi bu fiyata nkdr olabilrse..sizlerin önerilerinizi bekliyorum..simdiden tesekkürler..
oyun yönlü laptop önerileriniz
Dell 1520 lere bak derim. Hem kullanisli hem guzel hemde uygun fiyatli. Monster gibi sonradan meshır olmus ve laptoplarinda sadece VGA kartini kullanan acemi firmalarla ugrasma.
2 arkadasim aldi ve 2side pisman suan. Sebebi ise garanti kapsaminda olmasina ragmen 3 aydir laptopunu hala alamamis olmasi ustelik teknik servis ile musteri merkezinin birbirini tutmayan aciklamalarida cabasi.
yha herkesin bi tercihi wardır herkesin bi zevki vardır asla karışmam hakkımda yoktur ama bence laptoplar oyun için değiller..çünkü laptoplar estetik makinalardır portatif oluşu yanında taşıyabilme özelliği ve ücreti bakımındanda masaüstlerine göre üstün cihazlar...yani laptoplar eğer interneti kullanıcaksan birebir kullanılacak en baştaki cihaz..ama masaüstleri öle deil..tamm onlarda karşılayabiliyorlar internet ihtiyacını ama masaüstlerin görüntülerinden tutta özelliklerine kadar ne bilimm şahsen bana oynunu çağrıştırıo ve kulaklığı takıp koltuğuma iice göçüp bazen heyecandan kalkıp bi far cry oynamak ne bileyim laptopta alamam ben onun zevkini..klavyesi bi kere oyun tabiatına uymuo...
yha herkesin bi tercihi wardır herkesin bi zevki vardır asla karışmam hakkımda yoktur ama bence laptoplar oyun için değiller..çünkü laptoplar estetik makinalardır portatif oluşu yanında taşıyabilme özelliği ve ücreti bakımındanda masaüstlerine göre üstün cihazlar...yani laptoplar eğer interneti kullanıcaksan birebir kullanılacak en baştaki cihaz..ama masaüstleri öle deil..tamm onlarda karşılayabiliyorlar internet ihtiyacını ama masaüstlerin görüntülerinden tutta özelliklerine kadar ne bilimm şahsen bana oynunu çağrıştırıo ve kulaklığı takıp koltuğuma iice göçüp bazen heyecandan kalkıp bi far cry oynamak ne bileyim laptopta alamam ben onun zevkini..klavyesi bi kere oyun tabiatına uymuo...
Dell XPS serine bakın , hem özellikleri iyi makinaların hemde tasarım görünüş çok süper ...
chip dergisinin bu ayki sayısında reklam olarak sunulmuş bir laptop varki çok güzel gerçekten hemde fiyatıda uygun onu tavsiye ederim size
ASUS'un M51SN modeline bir bak derim.Çünkü ben de senin gibi oyun dizüstüsü arayışı içerisindeyim.Ben ASUS'un o modelini beğendim.Birde AMD nin harici ekran artı kutulu(XGP) li dizüstüleri çıkacak ve çıktı.Onları da bir araştır.
önerilerinizi dikkate alcam arkadaslar..tesekkürler..
ben sana DELL öneririm gerçekten performansı oldukça iyi ve fiyatı uygun
bnde dell de karar kılcam sanırım dell 1520 modelindn birisi tercihim olcak..tesekkürler ilgilendigin için..
512 MB NVIDIA Geforce 9300 GS
Ekran Kartı var bu modelde http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1808
kesinlikle en mantıklı tercih ben çok araştırma yaptım ama en iyi notebook fiyatına göre performans olarak kalite olarak bunlar kesinlikle tavsiyemdir
ARKADAŞIM GERCEKTEN TEBRİK EDERİM İNSANLAR OKADAR PARA VERİYOR.GİDİP OYUN OYNAMAK İÇİN LEPTOP ALIYORLAR BENCE PARAYI ÇÖPE ATIYORLAR.
Crazy_SakaryaLi BEN ARKADAŞIN DEDİĞİNE KATILIYORUM.İNSANLAR OKADR PARA VERİYOR OYUN OYNAMAK İÇİN LEPTOP ALIYOR.GİDİN MASA ÜSTÜ ALIN HEM DAHA ZEVKLİ OYNAYIN HEM SORUN YAŞAMAYIN HEM İLERDE YENİ OYUN ÇIKARSA EKRAN KARTINIDA DEĞİŞTİREBİLİRSİN.
ASUS M51SN ALDIM.OYUN İÇİN HARİKA...