kral sormuş:
vistaya oyun yüklenirmi
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
aidata
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)
kral sormuş:
vistaya oyun yüklenirmi
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
aidata
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)
Yüklenirde Ram kaç Sistem Özelliklerini. Yaz Gerçki Vista Kullabildiğine göre
En az 2 gb Ram var Ama ekran Kartın Falan kaç Onlarıda Yaz sisteme Göre. oyun
Söylüyelim.. Ama düşük Sistemni varsa..Mairo Halflife-1 Falan fifa-2005 Bu gibi eski oyunları Oynarsın...
Neden yüklenmesin? XP altında çalışan her oyun Vista altında da çalışyor.
BatıkanDoğanNeden yüklenmesin? XP altında çalışan her oyun Vista altında da çalışyor.
nie yüklenmesinki xp'de çalışan vista'da çalışır da?ram filan kaç?
BatıkanDoğanNeden yüklenmesin? XP altında çalışan her oyun Vista altında da çalışyor.ewet istedigin oyunu sistem özelliklerine göre oynuyabilirsin
suskun_kralYüklenirde Ram kaç Sistem Özelliklerini. Yaz Gerçki Vista Kullabildiğine göreben 1gb ramle vista home basic kullanıyom fazla sorun olmuyoda en kısa zamanda ram taktırcam
En az 2 gb Ram var Ama ekran Kartın Falan kaç Onlarıda Yaz sisteme Göre. oyun
Söylüyelim.. Ama düşük Sistemni varsa..Mairo Halflife-1 Falan fifa-2005 Bu gibi eski oyunları Oynarsın...
niye yüklenmesin! tabiki yüklenir
yaw bu borga olmasın
www.systemrequirementslab.com buna gir istediğin oyunu seç sonra can you run it var orda ona tıkla
Windows 98 için yapılmış oyunlar bile Vista'da sorunsuz ve ayar gerektirmeden çalışıyor .
Kimse Vistayı suçlamasın , Bir forumda gördüm adam Win98 oyunlarını XP'de çalıştıramıyordu .
Kanıt isteyen varsa söylesin PM'ine atarım forum linkini .
Vista'nın eskiye uyumluluğu daha iyi görüldüğü gibi .
BatıkanDoğanNeden yüklenmesin? XP altında çalışan her oyun Vista altında da çalışyor.uppsss yanlış bilgi vermeyelim hepsi çalışmaz şimdi çok seversin yüklersin çalışmaz örnegin age of empires 2 de direckX hatası veriyor rail road tycoon3 de açmıyor bunlar hiç hafife alıncak oyunlar değil zamanının crysis'i
bunun borga-x olmadığına eminmisiniz?
pctransuppsss yanlış bilgi vermeyelim hepsi çalışmaz şimdi çok seversin yüklersin çalışmaz örnegin age of empires 2 de direckX hatası veriyor rail road tycoon3 de açmıyor bunlar hiç hafife alıncak oyunlar değil zamanının crysis'DX10'un üzerinde DX9 kur çalışır. Oyunun yamalarını da kurman lazım. Bende şu ana kadar tüm eski oyunlar çalıştı. Hatta Vista'ya geçtiğimden beri Vista uyumlu oyun oynamadım. Hep eski oyunları oynadım.
ahmet79bunun borga-x olmadığına eminmisiniz?abi he ilginç konu açanı niye borga-x abi zannediyorsun
yüklenir yüklenmemi :) ama oyunların çoğunun vista ya uygun olması gerekmektedir.
vistaya oyun yüklenir. tabiikide xp deki tüm oyunlar yüklenir.ve de çalıştırması da lazım.Çü-nkü kullanıyorum ve bu güne kadar bir problem çıkartmadı.
--
age of empires 2 de direckX hatası veriyor rail road tycoon3 de açmıyor
--
Ben bu oyunları vista altında oynadım desem tepkin ne olur acaba? gayet de iyi çalışıyorlar
bennceee yuklenmez gibi vista galiba oyun filan acmıyor :)
Fatturvistaya oyun yüklenir. tabiikide xp deki tüm oyunlar yüklenir.ve de çalıştırması da lazım.Çü-nkü kullanıyorum ve bu güne kadar bir problem çıkartmadı.ben vista home premium kullanıom laptopta
--
age of empires 2 de direckX hatası veriyor rail road tycoon3 de açmıyor
--
Ben bu oyunları vista altında oynadım desem tepkin ne olur acaba? gayet de iyi çalışı