Lenovo Bir Laptobum var. Sadece Oyuna Girince 3-4 dakika sonra komple kapanıyor. ısınma sorunu falan yok. aksine soğuk hava üflüyor diyebilirim. Arka Arkaya çeşitli programlar açıp Bilgisayarı ağırlaştırdm ancak kapanmadı. Sadece Herhangi Bir Oyuna Girince O sorun ortaya çıkıyor. Çözüm Lütfen
Oyuna Girince 3-4 dk içersinde Laptop kapanıyor
Zannedersem buradaki forumdada başka forumlarda da gördüm çoğu insan windows 8 oyun sorunlarından şikayet ediyor.Bence windows 8 oyun kalitesi kötü..Sorununuz için eğer mümkünse Windows 7 yükleyin çalıştırın bakalım.Oyun çalışırken sorun yoksa o zaman sorun windows 8 derim.Eğer sorun devam ederse donanımsal bir sorun olabilir.Genelde oyun oynarken bilgisayar benim bildiğim kapanmaz.Eğer sadece 1 oyunsa başka yerlerden indirip deneyin yada oyunu oynamayıverin canım..bunları deneyin derim..Kolay gelsin..
Zannedersem buradaki forumdada başka forumlarda da gördüm çoğu insan windows 8 oyun sorunlarından şikayet ediyor.Bence windows 8 oyun kalitesi kötü..Sorununuz için eğer mümkünse Windows 7 yükleyin çalıştırın bakalım.Oyun çalışırken sorun yoksa o zaman sorun windows 8 derim.Eğer sorun devam ederse donanımsal bir sorun olabilir.Genelde oyun oynarken bilgisayar benim bildiğim kapanmaz.Eğer sadece 1 oyunsa başka yerlerden indirip deneyin yada oyunu oynamayıverin canım..bunları deneyin derim..Kolay gelsin..Hocam konu başlığı zaten Windows 7, Windows 8'i nerden çıkardın onu anlayamadım...
Herneyse, hocam ekran kartın veya başka bir parça zarar görmüş veya yanmış olabilir. Bilgisayarın garantisi hala varsa gidip bir göstermeni tercih ederim.
aynı sorunu bende acer 5920G laptop'ta yaşamıştım... ısınma sorunu yok aksine hava üflüyor diye yazmışsın... hava üflemesinin nedeni aşırı ısınma zaten... normal şartlarda laptopların fanları ya aşırı ısınmada devreye girer yada düşük bir devirde rutin çalışır.. batarya gücünden tasarruf etmek için yapılmış bir sistem diye düşünüyorum.. makina ısınmaya başlayınca fanlar soğutmak için daha yüksek devirde çalışır...yani kapanma sorunu aşırı ısınmadan kaynaklanıyor...
Bence gb'tı düşük oyunlar dene gta vice city, luxor, mario gibi oyunlarda kapanıyormu ekran kartı kaldırmıyor olabilir yada yanmış olabilir.