player_player sormuş:
metin2 adlı oyuna girince ekran titremeye başlıyor (normal diğer yerlerde yok nette gezinirken yada masaüstünde falan) ama öyle deprem oluyor gibi titremiyor her böyle 5 sn de falan 1 kez hızlı bir şekilde titriyor tabi böyle titredikçe oyun oybnayamıyorum... neyse bide olayın şu yönü var pc m deki fazla ve gereksiz programları siliyordum 1 tane gözüme 1 şey çarptı adını ne yazikki hatırlayamıyorum silmeden önce nete yazdım neyin nesidir diye online oyunlarda hile açmasını engelliyormuş sanırım adı p ile başlıyordu neyse sildim sorun ondanmı kaynaklanıyor onu bilmiyorum sadece işinize yarar diye yazdım neyse işte olay budur şimdiden sağolun... bu araa lütfen şunları önermeyin -ekran kartımı güncelledim -oyunu sildim baştan kurdum
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
1 gb ekran kartı var (ati radeon hd 5400 series)(dxdiag dan baktıgımda 5450 yazıyor ekran kartı adında) 4 gb ram'ı var,32 bt işletim sistemi intel core i5 3.20 ghz windows 7 home basic fazlaad bilgim yok bunlarada baka baka yazdım :)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12