arkadaşlar pc'de oyun oynarken donma oluyor ve bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum.
acaba bunun sebebi nedir?
benim tahminim oyuna girerken bir program devreye giriyor ama işte bilmiyorum sorunu.
lütfen bilen arkadaşlar sorunuma çözüm bulsun.
oyunda donma sorunu?
şimdi götürmesine götürürüzde kimse bu sorunun nasıl çözüleceğini bilmiyormu?
eğer çözümünü bilen varsa hemen uygulayayım.
oyunlarda hep donma meydana geliyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.
sezerrrrşimdi götürmesine götürürüzde kimse bu sorunun nasıl çözüleceğini bilmiyormu?Bunun bir sürü nedeni olabilir. Serviste de deneme yanılma yoluyla tespit edecekler sorunu. Kimse size şıp diye şundan kaynaklanıyor diyemez. Bu yazıyı inceleyin:
eğer çözümünü bilen varsa hemen uygulayayım.
oyunlarda hep donma meydana geliyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 21 Mayıs 2009 18:11
eeeeee başka bişey diyen yokmu?
aslında bendede öle bişiler olmuştu gecenlerde ama galiba sizinki sürekli oluyormuş anladığım kadarıyla ama bana gta san da olmuştu ben sadece ctrl+alt+delete yapmıştım oturum kapat uykuya al vs. yazılar gelmişti ama ben oradan yine aşağıdaki iptali tıklamıştım daha sonra ekran karardı sadece aşağıda başlat çubuğu vardı tabi oyunda vardı ben oradan oyuna sağ tıklayıp programı sonlardır diyodum yhani boşu boşuna rest atmıyordum
isterseniz sizde bi deneyin belkide oyunun dosyalarına felan bişeyler olmuştur ve o yüzden açılışlarda problem yaratıyordur bence silin bidaha yükleyin hemen servisi karıştırmayın
ferit1234aslında bendede öle bişiler olmuştu gecenlerde ama galiba sizinki sürekli oluyormuş anladığım kadarıyla ama bana gta san da olmuştu ben sadece ctrl+alt+delete yapmıştım oturum kapat uykuya al vs. yazılar gelmişti ama ben oradan yine aşağıdaki iptali tıklamıştım daha sonra ekran karardı sadece aşağıda başlat çubuğu vardı tabi oyunda vardı ben oradan oyuna sağ tıklayıp programı sonlardır diyodum yhani boşu boşuna rest atmıyordumaynen size katılıyorum.
isterseniz sizde bi deneyin belkide oyunun dosyalarına felan bişeyler olmuştur ve o yüzden açılışlarda problem yaratıyordur bence silin bidaha yükleyin hemen servisi karıştırmayı
bi denicem eğer olmassa yazarım tekrar.
yha hayır sorunum çözülmedi hala.
ben eskiden altf4 yapıyodum yundan çıkıyodu ekran geri geliyordu,artık o da olmuyor.sanki kasayla ekran arasındaki bağ kopmuş gibi oluyor.
daha sonra sorun fanlardamı diye baktım ekran donunca fanlar çalışmaya dewam ediyordu yani sorun fanlarda değil.
cewaplarınızı bekliyorum:(
o zman tek çözüm garantiye götür
yha garintiye götürürüz götürmesine de bu konu hakkında daha önceden deneyimi olan hiç kimse yok mu?bana yardımda bulunabilecek kimse yokmu?
sezerrrryha garintiye götürürüz götürmesine de bu konu hakkında daha önceden deneyimi olan hiç kimse yok mu?bana yardımda bulunabilecek kimse yokmu?deneyimi olanvar olmasınada sen bi garantiye götür bizi dinle bak sonra kendin daha büyük bi sorunla karşılaşma istersen haa
Aşırı ısınma olabilir mi acaba? Bir sıcaklıkları kontrol etmeni öneririm.. Fanlarda sorun yok diyorsun ama yeterli gelmiyorda olabilir..
Daha fazla yardım almak istiyorsan daha fazla bilgi vermelisin sistemini yaz sadece bir oyundamı oluyor yoksa hepsindemi her zaman varmıydı yenimi başladı gibi bilgiler vermelisin.
intel r dual CPU E2140 @1.60GHz
*Bellek:1023 mb
*32bit işlem sistemi
*işletim sistemi vista home starter
yorumlarınızı bekliyorum.
bu sistemle tabii donma yapar...hangv oyunda yapiyor???bubu xp yap yada ramlarde sorun olabilir birisinden ödünç ram al...bir dene...komşu komşunun külüne...
sezerrrrintel r dual CPU E2140 @1.60GHz
*Bellek:1023 mb
*32bit işlem sistemi
*işletim sistemi vista home starteryorumlarınızı bekliyorum.
şimdi sorun ram'lardan değil bence neden derseniz pc'yi açıyorum,herşey normal bi sorun raporu neyin werdiği yok.ama oyuna giriyorum o anda herşey kilitleniyor,klavyeden mause'sine kadar.
acaba sorun ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi?
çünkü ram'larda sorun olsaydı bilgisayarı açtığımda dahi bana hata raporları yağdırırdı.öyle bişey yok ama.
yha bilader tamm işte sorun ha ekran kartında olsun ha ramde olsun sen garantiye götür onlar uğraşsın sen uğraşma boşver eğer sen uğraşırsan yani ekran kartını felan değiştircem diye kasayı sökme-yoksa garantiden çıkar bak bnm dedimi yap götür sen garantiye bi arkadaşımın başına geldi buna benzer bi olay sorun anakartta dedi kendi söktü sonradan anlaşıldı ram deymiş sorun boşu boşuna garntisi bitti-gördüm yaşadımda sölüyorum