Selam arkadaslar ben bu aralar biraz euro trcuck similator oynuyorum ama oyunda sistemım guzel olduğu halde takılma yapıyor nedeni nedır sizce ?
Rm: 2 gb ddr2
Ekran kartı: Nvidia 512 mb
İşlemci: İ Pen. 4 HT 3.2 GHZ
Acaba işlemcidenmıdır core2 takılma yapmaz heralde ben boyle dusundum ama sizinde goruslerınıız almak istedım.
Oyunda Takılma
ekran katınızı nvidia 512 mb yazmışssınız ama ney modeli yazarsanız sevinirim örneğin nvidia 8500 gt gibi
ayrıca işlemciniz core 2 dou bir işlemci değil pentium 4 bir işlemcidir
işlemciden doayı takılcağını zannetmiyorum. bende aynı işlemciden kullanıyorum. 1 gerçek 1 sanal çekirdek var o işlemcide çift çekirdekli kadar olmasada kuvvetli bir işlemci..
gamebooster programını kullanabilirsiniz.
http://en.wikipedia.org/wiki/Euro_Truck_Simulator
sistem gereksinimlerine burdan bakabilirsiniz. sisteminiz tavsiye edilen sistem seviyesindedir.
ekran katınızı nvidia 512 mb yazmışssınız ama ney modeli yazarsanız sevinirim örneğin nvidia 8500 gt gibi
ayrıca işlemciniz core 2 dou bir işlemci değil pentium 4 bir iş
ben işlemcimin core 2 duo olduğını soylemedim işlemcımın sanal çift çekirdeklı olduğunu biliyorum , core 2 duo (gerçek çift çek.) olsa daha mı iyi olur die kast ettım
Ayrıca kart geforce 9400 gt profıldende bakabilirdın.
Not: işlemciye p4 yazmısım sen bana core 2 değil dıosun.Neyse belkı ben anlatamadım
Ama onemlı olan bu takılmanın sebebi.Son Düzenleme: brc17 ~ 24 Kasım 2009 19:26
euro truck simulator,hard truck ,vs gibi bu tarz oyunlarda nedenini bilmediğim bi takılmayı bende yaşıyorum,benim sistem 1.8ghz çift çekirdek, 9800gt 2gb ram,yani oyunun istediğinden yukarı bir sistem,ben bu takılmanın oyunun grafik motorundan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü bi kaç arkadaşımada verdim bu oyunlardan,onlarda takılmadan bahsettiler,bence oyun kaynaklı bi sorun var,sistemden olduğunu dşünmüyorum.