Oyundan Atma

HPQ-User
12-08-2008, 17:53   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Kuzey sormuş:
Hocam Soruma Gelicek oLursak ßundan 1 Hafta Önce Assasins Cread Diye Bi Oyun Yüklemiştim akaßinde Sorunsuzca Oynuyodum herhangi ßir TakıLma herhangi Lag Ne ßileyim donma Kasma Vs. Gibi ßi sorun Olmamıştı Taki.Bilgisayarıma msn Yoluyla ßulaşan ßir Virüs Bulasana kadar hersey Normaldi kısaca Format attım ps e Baştan Kurdum eski haline getirdim Oyunu Yükledim Oyunda bi aşırı kasma hata raporu göndermeler Oyundan atmalar vs Gibi sorunla karşılaştım ekran kartımı Güncelleştirdim Doğal olarak silip bastan kurdum bir hatamı yaptım diye yine aynı sorunla karşılaştım ve Şu an Oynadığım Oyunuı Oynuyamıyorum keyif Kacırıcı Bir Durum beni aydınlatırsanız Sevinirim.iyi Calışmalar

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Microsoft WindowsXp Professional 2002 Service Pack 3 (Bilgisayar)İnteL(R)Core (Tm)2CBU 4400 @ 2.00Ghz 1.00GB Ram

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

Mehmet-
12-08-2008, 17:57   |  #2  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Siz formatı sadece c ye attıysanız diğer bölümleri (d gibi) biçimlendirmediyseniz virüsün d de durup formattan sonra sisteme tekrar bulaşmış olma ihtimali var. http://www.kaspersky.com/internet_security_trial ile güvenli modda virüs taraması yapın

Banned
12-08-2008, 18:02   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
1,447 mesaj

Bencede kis 2009 ile güvenlli modda tarama yapın belki virus d ye girmiş ama siz c ye format atmışsınız.

Ahmet_79
13-08-2008, 00:48   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj

yanlız duyduğum kadarıyla bu oyunun kendisiyle alakalı oyunun bazı kopyalarında oyundan atmalar oluyormuş oyüzden oyunu kaldırıp yeniden kurun yada başka bi dvd'den kurmayı deneyin

Reborn91
13-08-2008, 01:04   |  #5  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj

Eğer orjinal değilse ve önceki sürümse Jerusalem bölümünde atılırsın oyundan ;)

Diablotical
13-08-2008, 02:40   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
593 mesaj
Reborn91
Eğer orjinal değilse ve önceki sürümse Jerusalem bölümünde atılırsın oyundan ;)
aynen öyle Beğendim
ancak arkadaş kasılmalardan da söz etmiş arkadaşlar.
Kasılmaların ve oyundan atmların sebebi ne olabilir?
1 Ekran kartı driverının en son sürüm indirin ve C:/ATI klasörünü sildikten sonra tekrar yükleyin
2 bu kasılmalara neden olabilecek diğer sorun eksik yüklenmiş driverlar; anakart chipset,ob ses kartı,ethernet gibi ekran kartıyla alakalı olmasada sistemin genel performansına etki edebilecek donanım driverlarının eksiksiz yüklendiğinden emin olun gerekirse güncelleyin.
3 giderilemeyen virüs ; sistem kaynaklarını sömüren bir virüs hala HDD de yatıyor olabilir güvenli kipte taratın spy search&destroy ile taratın
saygılar