Arkadaşlar Benim Bilgisayarımda Oyunlar Açılmıyor
Format Attım Sonra Netten Oyunu İndirdim .exe Çift Tıkladığımda Açılır Gibi Oluyor ""Hata Vermeden"" Oyun Kapanıyor
Oyunlar Açılmıyor Lütfen Yardım Edebilirmisiniz
Yeni Format Attım Pcye CD'yi de Tarattım Başka Pcde Virüs Yok Cdde Format Attım Sonra Firefox ve İnternet Download Manager Yükledim daha Sonra Oyunu İndirdim Kurdum Böyle Oldu
oyunların orijinal olduğunu varsayarak cevap veriyorum directx , ekran kartı , ses kartı , ve oyunları güncelleyin oyunların kendine özel updateleri var yükleyin windows u güncelleyin pc ye reset atın ve oyunlara yeniden girmeyi deneyin
bencede ilginç ama hata verse googledan yapıcam ama hata da vermiyor direk kapanıyor
Arkadaşım oyunlar kapandıgında görev yöneticisini başlat ve işlemler kısmında oyunun çalısıyor olarak görünüyor mu bak bakalım ?
işletim sistemim xp32
tek oyunda bunu yapmıyor başka oyunları da denedik pes6 gtasa gibi eski oyunları denedik hep böyle yapıyor
yardım eden yokmu arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz
kardeş başlata gir dxdiag yaz çıkana tıkla ekran bölümüne gel aşşagıda 3 tane directx var onlar etkin mi diye bak sonra bana haber ver ben seni bilgilendirecem