Öncelikle merhabalar.Ben hemen konuya geçeyim.
Şimdi uzun süredi böyle bir sorunum vardı iyice arttı ve canıma tak etti eskiden az az olurdu o yüzden konu açmaya karar verdim
Toshiba marka laptopum var.Daha 1 ay öncesine hiç hiç kasmadan oynadığım oyunlar mesela 6 saniyede 1 takılmalar yapıyor.Bu takılmalar olurken sesde cızırtı gibi bişi oluyor sesde takılıyor.Hani diyeceğim pc kaldırmıyordur normaldir ama en kötü oyunda bile var ve şimdi takılan oyunlar eskiden hiç kasmadan oynadığım oyunlardı.Ekran kartı driveri en güncel olan.Hergün asc vs vs programlarla tarama yapıyorum ama çözüm bulamadım şu anda bir işlem yapmıyorum yani foruma konu yazıyorum demin Max Payne 3 ten çıktım.55 derece civarı idi.Şimdi Max Payne 3 ü açtım sıcaklık 80 derecelerde seyiriyor.Ben sorunun ısınmadan kaynaklandığını düşünüyorum ama şöyle birşey var bilgisayarı 2 kişi kullanıyoruz.Pcnin içini açma imkanım yok kullanan bir kişi şu anda üniversitede tez yazıyor o yüzden sürekli olarak bilgisayar lazım.Başka olarak siz ne önerebilirsinizi ? Soğutucumu almalıyım ?
İyi günler