Oyunlar genel sorunu

firster
21-09-2010, 18:08   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
63 mesaj

Asus G50 laptopta sahibim ve havalandirma alttan fanida yandan.laptop 1 yillik ve aldigimdan bu yana yasadigim sorunun tum oyunlarda oldugunu anladiktan sonra neler yapabilcegimi dusundum ama hicbir seklde care bulamiyorum.Pes olsun nba olsun yada diger tum oyunlar olsun giriyorum ve oynamaya basliyorum,ne zaman ki fan son calisma hizina geldiginde ve laptopun sicakligi cok cok yukseklere cikinca,oyun kasma sorununa basliyo.dedigim gibi en kotu oyundan en iyisine kadar hepsinde yapiyo bunu..bunun cozumunu bulmam lazim cunku oyun icin aldigim bir makinada bu sorun canim skiyor..Tesekkurler simdiden

MertBJK1903
21-09-2010, 18:47   |  #2  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
1,020 mesaj

Aşırı ısınmadan dolayı kasıyordur fan çıkışını kapatma yada bir laptop soğutucusu al

agokalp
21-09-2010, 19:41   |  #3  
Yeni Üye
24 mesaj

Bendede aynı sorun vardı, fanlar aşırı tozlandığından cpu yeterince soğumuyordu,servise gönderip temizlettirdim.Notebook daha 1 yıllıksa teknik servise gönderebilirsin ve içini açıp temizliğini yaparalar.Eğer bu konuda yeterli bilgiye sahipsen bilgisayarı açıp CPU fanını kendinde temizleyebilirsin ama garantiye yollamam uzun sürer,kendim açmayada cesaret edemem dersen "20-30" liraya notebook soğutucularından alabilirsin.

firaristt
21-09-2010, 20:30   |  #4  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

aşırı ısıdan oluyor sorun o yüzden bi tane laptop soğutucu işinizi görür :D birde hava giriş çıkışı olan yerleri açık tutmaya çalışın :D