Asus G50 laptopta sahibim ve havalandirma alttan fanida yandan.laptop 1 yillik ve aldigimdan bu yana yasadigim sorunun tum oyunlarda oldugunu anladiktan sonra neler yapabilcegimi dusundum ama hicbir seklde care bulamiyorum.Pes olsun nba olsun yada diger tum oyunlar olsun giriyorum ve oynamaya basliyorum,ne zaman ki fan son calisma hizina geldiginde ve laptopun sicakligi cok cok yukseklere cikinca,oyun kasma sorununa basliyo.dedigim gibi en kotu oyundan en iyisine kadar hepsinde yapiyo bunu..bunun cozumunu bulmam lazim cunku oyun icin aldigim bir makinada bu sorun canim skiyor..Tesekkurler simdiden
Oyunlar genel sorunu
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Bendede aynı sorun vardı, fanlar aşırı tozlandığından cpu yeterince soğumuyordu,servise gönderip temizlettirdim.Notebook daha 1 yıllıksa teknik servise gönderebilirsin ve içini açıp temizliğini yaparalar.Eğer bu konuda yeterli bilgiye sahipsen bilgisayarı açıp CPU fanını kendinde temizleyebilirsin ama garantiye yollamam uzun sürer,kendim açmayada cesaret edemem dersen "20-30" liraya notebook soğutucularından alabilirsin.