Çok sağolun peki şimdi takılı olan ramleri çıkarayım mı? Ya da kalsın mı?
Oyunlar için yeni ekran kartı ve ram önerileri :(
Eski ramleri çıkaracan , yenilerini takıcaksın .
Vga kablosunu nereye taktın ? Ekran kartının altılı güç girişini taktın mı ?
Resimlerine çekip atma imkanın var mı ? ekran kartının bağlantısını ve monitör girişini .
Tamam şimdi resim çekmeye çalışırım(iftar vakti geldi de bir yarım saat içinde koyarım) ama sizce neden bu sorun olmuş olabilir?
Eski ekran kartını takıp çalıştırdığımda sorun olmadan açıldı,yeni taktığım ramleride gördü.Ramde sorun yokta ekran kartında var birde acaba tam oturdamağımız için olabilir mi?Benim kasama biraz büyük geldi bu ekran kartı tam oturmadığı için olabilir mi?
Şu kabloyu taktın mı ?
Dvı vga çeviriciyi taktın mı ?
Son olarak eski ekran kartın ne idi ?
Nvidia'nın driver'ını program ekle kaldırdan sil , sonra yeni ekran kartını tak .
Ramleri söküp taktında yanında ekran kartını da mı taktın.Eğer öyle yaptıysan eski ekran kartını geri tak tekirin dediğini yap.Ama ram yüzündense zaten yanlış takman imkansız ya takmayı unuttun.Ters taksan anakarttan pc açılırken değişik sesler gelir.
Ramleri söküp taktında yanında ekran kartını da mı taktın.Eğer öyle yaptıysan eski ekran kartını geri tak tekirin dediğini yap.Ama ram yüzündense zaten yanlış takman imkansız ya takmayı unuttun.Ters taksan anakarttan pc açılırken değişik sesler gelir.Ters takmaya çalışsa bile, ramler kırılır bir kere
Acaba nasıl ters taktınız merak ediyorum
Resimde görüldüğü üzere ram'in bir tarafı kısa, bir tarafı ise uzun ve bunu ters takmak mümkün değil . Ram'in soketinde bir çıkıntı var ve ters takmaya çalıştığın zaman o çıkıntı sorun yaratacaktır ve muhtemelen ram kırılacaktır .
PsK_Pc_06 naptın oldu mu ekran kartı ?
Bu gösterdiğiniz kabloda kasada sadece birtane var onu da ilgili yerlerden birine taktım diğeri boş kaldı acaba bu kabloyu nereden bulabilrim diğeri giriş yeri boş kalsa olur mu?Ayrıca diğer vga çeviricisinide taktım olmadı ama bir saat içinde ekliyeceğim resimleri...Şu kabloyu taktın mı ?
Bir de ramları taktım canım o kadar bilgisiz değilim gerçi biraz ters takmaya çalışmıştım ama uçlarına bakıncı doğruyu gördümSon Düzenleme: PsK_Pc_06 ~ 18 Ağustos 2012 20:57
Ekran kartında kaç tane 6 pin girişi var ?
Güç kaynağından direk çıkan 6 pinli bir kablo olmalı .
Sen fotoğraflarını çek ben sana göre anlatayım .