kuzenimin bilgisyarında oyunlar acayiğ şekilde hızlanıyor sistemi
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core processor 4400+ 2.31 ghz işlemci , 2 gb 533 mhz ram 7600gs 512 mb ekran kartı
ekran kartı güncelleştirmesi amd sitesinden yama vs herşeyi yaptık ama hala hızlanıyor bu sorunun çözümnüde yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşşekür ederim
oyunlar inanılmaz hızlanıyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.herkes yavaslıktan şikayetçi sen hızlılıktan :) driver yükleyince sorun çözülmüyorsa wındowsu onarın driverı tekrar yükleyin öyle deneyin
kuzenimin bilgisyarında oyunlar acayiğ şekilde hızlanıyor sistemi
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core processor 4400+ 2.31 ghz işlemci , 2 gb 533 mhz ram 7600gs 512 mb ekran kartı
ekran kartı güncelleştirmesi amd sitesinden yama vs herşeyi yaptık ama hala hızlanıyor bu sorunun çözümnüde yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşşekür
Böyle bi sorun olamaz yaa siz hızlı bi oyun yüklemişsinizdir size öyle geliyodur
biz o yüklediğimiz xp cdsinden bir çok bilgisyara yükledik her hangi bir sorun çıkarmadı lütfen bilen birisi varsa o yardım etsin :@
kuzenimin bilgisyarında oyunlar acayiğ şekilde hızlanıyor sistemioyun ayarlarını high ta al bakalım nasıl yavaslıyor lowda oynayınca hızlı olması normaldir
ekran kartı güncelleştirmesi amd sitesinden yama vs herşeyi yaptık ama hala hızlanıyor bu sorunun çözümnüde yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşşekür
zaten san andreas çok yükssekte oynuyoruz lowda değil herşey en yüksekte
bide bu sorun nfsu2 san andreas vs oyunlarda yapıoyor herr oyunda değil
BU Sorunu yada sorun demeyimde olayı araştırmak lazım bende sık sık duymaya başladım forumlarda. Ya oyun , özelliklerini yitiriyor bozuluyor ne bileyim. Yan; Shadow's antialiasing gibi özellikleri zarar görüyor. Arkadaşım Bütün ayarlar Yani Shadow!s Veya Antialiasing , Özellikle Antialiasing makinayı çok üzer yani ekran kartının kabiliyetini çok azaltır iyice baktınızmı bu özellik açıkmı kapalıysa gerçekten bendede çok hızlanıyor oyunlar.
evet hızlı artık buna bir çare bulmak isiyoruz çünkü pcyi alalı 2 yıldan fazla oldu bu sorun hep var :((
Detay ayarlarıyla ilgisi yok adam performans olarak hızlanıyor demek istemiyor böyle bişeyden kim şikayet ederki? oyunlar hızlı diyor yani nfsde araba aşırı hızlı gidiyor gtada adam hızlı yürüyor heralde:) nette okudum birisindede bu sorun varmış pcden K-little mega codec pck'ı silince düzelmiş sizdede yüklüyse bi silip deneyin.
çok şükür derdimizi anlayan birisi çıktı kuzenime söyledim cevap bekliyorum şimdi inşallah düzelir
Arkadasım Bilgisayar 1-2 saat kadar calıstıktan sonra mı hızlanıyor, yoksa direk oyuna girdigindemi hızlanmaya baslıyor.
Aynı problemi bende yasadım. Genellikle fps oyunlarda basıma geliyordu. En sonunda sinirlendim. Önce format attım sonra Bütün driverları güncelledim. Bir kac program yardımıyla güncel olmayan driverlarımı bulup hepsini güncelledim o günden bir oynadıgım hiç bir oyunda hızlanma olmadı.