https://www.chip.com.tr/blog/carl ... nim-almak_6856.html
bu dökümanı uygulayın hala oyunlarınız kasıyorsa donanımlarınızı değiştirmeniz gerek
oyunlar kasıyor diyenler okuyun
xp kullanıyorum
fear 1 fear 2 fear 3 (4xaa açık,maximum ayarlarda oynuyorum hiç kasmadan)
most wanted full ayarlar
prototype full ayarlar
carbon full ayarlar
pes serisi full ayarlar
mafia full ayarlar
crysis full ayarlar
oynuyorum arkadaşlar.....
Kasma sorunu sadece donanım ile alakalı değildir.Öyleki bazı oyun firmaları bu kasma sorununu düzeltmek için yamalar çıkarıyorlar.( kendi hatalarını düzeltiyorlar dikkatinizi çekerim) fifa 11-12 ye gelince,hiç kimse kendini yormasın.3 farklı pc store ye gittim bizzat.Oyun bölümünden sorumlu ki içlerinde işin ehli insanlarda var,fifa 11-12 nin kendinde sorun olduğunu ve bu sorunun sadece pc versiyonunda olduğunu söylüyorlar.Bu arada şimdi çıkıp sistemden dem vuranlar olabilir,bizzat evimdeki diğer masaüstü pc olabilecek en iyi sistemlerden biridir.Bu sistemlerde bile fifa 11-12 oynayamıyorsam sorun bende değildir,pc de hiç değil.
Gta 4 ü full oynayıp en ufak kasma yaşamazken,fifa gibi neredeyse hala psone grafiklerine sahip bir oyunda kasma yaşamak kadar saçma birşey herhalde olamazdı..
Kasma sorunu sadece donanım ile alakalı değildir.Öyleki bazı oyun firmaları bu kasma sorununu düzeltmek için yamalar çıkarıyorlar.( kendi hatalarını düzeltiyorlar dikkatinizi çekerim) fifa 11-12 ye gelince,hiç kimse kendini yormasın.3 farklı pc store ye gittim bizzat.Oyun bölümünden sorumlu ki içlerinde işin ehli insanlarda var,fifa 11-12 nin kendinde sorun olduğunu ve bu sorunun sadece pc versiyonunda olduğunu söylüyorlar.Bu arada şimdi çıkıp sistemden dem vuranlar olabilir,bizzat evimdeki diğer masaüstü pc olabilecek en iyi sistemlerden biridir.Bu sistemlerde bile fifa 11-12 oynayamıyorsam sorun bende değildir,pc de hiç değil.bende dökümanımda bunu anlatmaya çalıştım zaten
Gta 4 ü full oynayıp en ufak kasma yaşamazken,fifa gibi neredeyse hala psone grafiklerine sahip bir oyunda kasma yaşamak kadar saçma birşey herhalde olamazdı..
O zaman pardon dostum yanlış anlamışım.Öyle insanlar varki sadece donanıma kabahat buluyorlar ve böyle güzel bir sitede olması insanı şaşırtıyor.Yanlış anlamışım tekrar kusura bakma.ne önemi var kardeşim doğru donanıma kabahat buluyorlar şu dökümanı birçok kişi görmüştür ama okumaya üşenmiştir google da illk sıralarda bizim millet bunu okusa donanım satışları ciddi derecede düşer ama okumuyorlar veya okuyup inanmıyorlar benim dökümanlarım denenmiştir tamamenm kendi emeğim denemeden döküman yazmıyorum