Meraba arkadaşlar
sistemime format atıp xp yi win7ultimate yaptığmdan beri oyunlar kasıyor
geçen gün
S4 ü yükledim xp de oynadğm oyun kasti
tf2 yükledim oda kasti
e hadi dedim pc eskidi
cs 1.6 yükledim oda kasti :O
bunlar formattan önce tikir tikir çalışıyodu
ram 2 gb
oyundayken bakıyorum en fazla 1.4 falan oluyor
ekran kartım g force 6660 le 256 mb
anlayamadım yardımcı olursaniz sevinirim :/
Oyunlar kasıyor
- 1
- 2
Kurduktan sonra sürücüleri güncellendinmi??
driver genuis la güncelledim
ekran kartından eminim nvidia nin kendi sitesinden indirdim
ama driver genius hangi yenilikteki driveri indirir bilmem :/
Sen o pc ile Ultimate kullanamzsın tabiki İntel P4 İşlemci ile win 7 kurmaya bile değmez senin pc için en rahat performansı xp sağlar .
Win 7 Ultimate en iyi performans için 4 çekirdekli işlemci , 4 gb ram gerekir .
http://img804.imageshack.us/img804/3393/ekrntsb.png
olmazmi diyosun kardeş ?
Çalıştırmaz demiyorum istediğin performansı bu pc ile win 7 de alamazsın xp de daha verimli çalışır .
cs 1.6 yı bile çalştırmıyor arkdaş bence sorun hadi büyük çaplı oyunlar tf2 gibilerde haklı olabilirsinde cs 1.6 yi çalştrmasi lazım bence başka bişey var :/
mesela videolari izlerkende kasıyor kasıyor gibi yani video akarken çok çoook hafif kasmalar oluyor bu yazıyı yazarkenden tuşlara basma hızımdan biraz geç yansıyor ekrana :/
ekran kartı güncel mi ? diğer driverlar anakart vs.
ekran kartı güncelde diğerlerinden emin değlim yardımcı olun :(
Sen o pc ile Ultimate kullanamzsın tabiki İntel P4 İşlemci ile win 7 kurmaya bile değmez senin pc için en rahat performansı xp sağlar .dikkatimi çekti win 7 kullanılamaz demişsin bu sistemde benim sistemim
2 gb ddr2
nvidia 9400 inno 3D
2 çekirdek
ve amd athlon 64 x2 dual processor 4200+ 2.19 ghz
hiç bir takılma sıkıntı yok çok nadir oluyor shift2 ve cod 7 gibi oyun ları full çözünürlük oynuyorum -.-
ve win 7 ultimate
s.a benim pcnin sistemi microsoft windows XP Professional Versiyon 2002 Service Pack 2 işletim sistemi Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 2.70GHz, 1.96 RAM şimdi ben simulatör oyunlarını oynadığım zaman donma yapıyor dolaysıyla bazı uygulamalar çalışmıyor ne yapabilirim
dikkatimi çekti win 7 kullanılamaz demişsin bu sistemde benim sistemimArkadaşım yazılarımı dogru düzgün okuyamıyosun galiba intel p4 işlemci ile kullanılabilir ama istedigin performansı alamayabilirsin dedm sizin için en iyisi oyunları raha toynamanız için xp dedim sen oynayabilirsin senin sisteminle onunki aynımı anlamadan dinlemeden atlama.
2 gb ddr2
nvidia 9400 inno 3D
2 çekirdek
hiç bir takılma sıkıntı yok çok nadir oluyor shift2 ve cod 7 gibi oyun ları full çözünürlük oynuyorum -.-
ve win 7
dikkatimi çekti win 7 kullanılamaz demişsin bu sistemde benim sistemim9500GT de 1280x1024 full açamıyom sen nasıl full oynuyosun ?
2 gb ddr2
nvidia 9400 inno 3D
2 çekirdek
ve win 7
beyler amacım anlamsız yere polemik yaratmak değil . Ben yazdıklarınızı okudum demek isteidiğim benimki gibi vasat bir işletim sistemi rahat kaldırıyor . Ve ben istediğim verimi alabliliyorum . Tabi verim olayı kişiden kişiye değişebilir. tabi bu tarz oyunları rahat kaldırıyor ama gta 4 ü düşük özelliklerde zor oynuyorum . ekran görüntüsü koyamıyorum fakat shift 2 yi 1680x1050 çözünürlükte oynuyorum
ha unuttum Advanced SystemCare 4 kullanmaya başladım ve bilgisayarı adam ediyor cidden
Bana yardımcı olucak yokmuuuuu :@
Arkadaslar bı benım soruna bakarmısınız Sistem
Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2.93GHz
RAM:8GB Kingston
EKRAN KARTI: Nvıdıa GeForce 9600 GT (1 GB 256 BİT )
crysis 2 online oynuyorum ama takılmalar oluyo neden oluyo bunlar yardımcı olabılırmısınız
Arkadaslar bı benım soruna bakarmısınız SistemKeşke başlık açıp sorsaydınız, eski başlığı hortlatmaktansa... Çoklu oyuncuda takılmalar normaldir, sonuçta internet bağlantısından oynanıyor daha çok lag denir onlara.Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2.93GHz
RAM:8GB Kingston
EKRAN KARTI: Nvıdıa GeForce 9600 GT (1 GB 256 BİT )
crysis 2 online oynuyorum ama takılmalar oluyo neden oluyo bunlar yardımcı olabılırmısını
slm arkadaşlar benim pc son zamanlarda çok yavaşladı 4gb ram e7500 2.93ghz hd5570 ekran kartı 500 gb samsung hd5012hj hdd var alalı 9 ay oldu 15-16 kere format atmışımdır bu formatların içerisinde ikidefa normal format atmışlığım var..inetrnet ve bilgisayarda gözle görülür bir yavaşlama oldu..sizce çok formattan olmuşmudur birde kasa çok gürültülü çalışıyor :(
- 1
- 2