Merhabalar. 2-3 ay öncesine kadar bazı oyunları düşük ayarda tam ekran olarak oynuyordum. Ama artık düşük ayarda kenarda boşluklar oluyor. Bir ayarı belki yanlışlıkla bozmuş olabilirim. Nasıl tekrar eski haline getiririm ?
Oyunlar Tam Ekran Olmuyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
508 mesaj
aynen çözünürlük arttırman lazım biraz ama onuda arttırısan oyuda kasmlar meydana gelir. Çünkü anladığım kadarıyla ekran kartın çok iyi değil...
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
Nvidia Denetim Masası'ndan bir bölümden Tam Ekran seçeneğini seçince hangi çözünürlükte olursa olsun Tam Ekran oluyordu. Nvidia Denetim Masası'na biraz bak derim. Ben öyle yapmıştım fakat laptopum bende olmadığı için nasıl yaptığımı gösteremeyeceğim. Ama olmuştu.
Nvidia Denetim Masası'ndan bir bölümden Tam Ekran seçeneğini seçince hangi çözünürlükte olursa olsun Tam Ekran oluyordu. Nvidia Denetim Masası'na biraz bak derim. Ben öyle yapmıştım fakat laptopum bende olmadığı için nasıl yaptığımı gösteremeyeceğim. Ama olmuştu.Kardeş valla ne zamandır Nvidia Denetim masasını karıştırıp duruyorum bişey bulamadım :) Laptopu geri alınca anlatabilirseniz sevinirim :)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
O anca birkaç ay sonra olacak :D İnternetten biraz araştırmaya çalıştım. Scalling Options(Ölçeklendirme Seçenekleri) gibi bir kısımdan yapmış olmam lazım bak biraz kurcala lanet olası şeyi :D