Bir kaç güne bilgisayarıma vista veya win7 kurucam.Ama oyunların setupları elimde yok.Ama bilgisayarımda hepsi yüklü.Acaba program files'daki oyunların olduğu klasörleri ve save dosyalarını yedeklesem.Sonra da c/program files'a bu klasörü atsam oyunlar çalışır mı?
Oyunlar var setuplar yok!
çalışmayabilir oyunlar kendileri kayıt defterine yazılıyorlar ve içlerindeki dynamic kütüphaneler sayesinde yer tutuyorlar, hani oyunlar kurulurken görmüşsündür mutlaka isim.dll biçimdeler,sanmıyorum olmaz...
GTA 4 olur mu?
Emin misiniz? eğer böyleyse başka yol aricam?
valla ben kuruyorum xpye,sonra bi sebepten dolayı yeniden xp kurmak zorunda kalıyorum bu kez sadece gta4 çalışmıyor hata veriyor,diğer bildiğim tüm oyunlar çalışıyor,ama yeni işletim sistemi kurduktan sonra social klupu yeniden kurmayı denersen belki çalışır..
Bende de social clubun setupu var:)
Bence de çalışmaz. Ben de bir kaç oyunu öyle yapmıştım çalışmadılar.
Tamam o zaman uğraşmiyim.Arkadaşımdan alıp kurmuştum gta 4'ü.Yine öyle yaparım artık.
Dediğiniz şekilde bazı oyunlar çalışır bazıları çalışmaz belli olmuyor siz yinede hepsini garantiye alın bunun için bütün oyunların kurulmuş halini önce bi yere yedekleyin sonra bunların reg kayıt dosyalarını alın onuda şöyle yapacaksınız;
-Başlat/çalıştır tıklayın ve oraya regedit yazın HKEY LOCAL MACHİNE ye girin ordan SOFTWARE ye girin burada pcnizde kurulu olan oyun ve programlar görünecektir reg kaydını almak istediğiniz oyunun üzerinde mause'a sağ tıklayın "ver" seçeneğini şeçin ve reg kaydını istediğiniz bir ismi vererek kaydedin bunu bütün oyunlar için ayrı ayrı yapacaksınız ve bunlarıda yedekleyeceksiniz daha sonra format attıktan sonra yedeklediğiniz oyunları aynı yere yani format atmadan önceki bulundukları yere kopyalayacaksınız ve reg kayıt dosyalarına çift tıklayarak gelen soruya evet diyeceksiniz ve bütün oyunlar hiç silinmemiş gibi çalışacak.
Dediğinizi yapabilirsem size çok minnettar kalıcam.Beni büyük bir eziyetten kurtaracaksınız.
Ben çalışacağını pek sanmam.o zaman herkes internet cafedeki oyunları kopyalayıp evine götürürdü ya da orjinal kurulmuş bir bilgisayardan herkes oyunu kopyalayıp çoğaltırdı ve crack işlemine de gerek kalmazdı.bana olmaz gibi geliyo yine de sen bilirsin.