merhaba ben ilk defa kendim oyun yüklücem bilgisayarda bir sürü oyun var ve ben hep başkalarına yüklettiğim için bilmiorum artık öğrenmek istiorum ama atamalar fln derken herkes gtti yardımcı olursanız sevinirim..cd yok ama pcde yüklü oyunlar ordan kuruolardı.nfs shift var en yeni ve kuramıorum ya da war craft ya da guitar hero fln fln şimdiden saolun...
oyunlar varr yükleyemiyorumm??
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
aynen yapıyorum hepsini next next crack yüklenirken şöyle bi yazı çıkıyor ' source file not D:oyunlar / nfs ........................../en-uk/ bgrd- main.jpg verify that the file exists and that you can access ıt ' ve buna sadece cancel diyebiliyorum yükleme geri alınıo ve finish ne yapmam gerekiyor?
OP Yeni Üye
22 mesaj
bilmiyordumm teşekkür ederim yinede...
OP Yeni Üye
22 mesaj
ayrıca çok merak edyorum sizin oynadığınız btün oyunlar orjinal dinlediğiniz tüm müzikler cdden veya filmler aynı şekilde yasal yollardan mı bunu da açıklarsanız sevinirm.
Yıllanmış Üye
970 mesaj
elbette orjinal değil ancak forum kuralları işte.yasak!
OP Yeni Üye
22 mesaj
tmm bende teşekkr ettim böle bi kural olduğunu görünce ama o şekilde yazmaya da gerek yoktu sanki açıklayın die ısrar ediyomuşum gibi. nese uaztmaya gerek yok...
Yıllanmış Üye
112 mesaj
ayrıca çok merak edyorum sizin oynadığınız btün oyunlar orjinal dinlediğiniz tüm müzikler cdden veya filmler aynı şekilde yasal yollardan mı bunu da açıklarsanız sevinirm.Doğru :D Aldığım hiç bi oyun orjinal değil :D gidipte 50 tL veya üzeri para yatırmam :D Cdciden 5 veya 10 tLye Alırım :D