Arkadaşlar Pc m de Çok Acayip Bir Sorun Var Anakartım Msi K9A2 CF-F şimdi Arkadaşlar Bilgisayarım Özellikler diyince İşlemci Unknow Diye Gösteriyordu Büyük ihtimal oyunlarda donma bu sebeptendi dedim. Anakart bios güncellemesini yaptım Fakat güncelleme yaptıktan sonra Ekran Kartı Yüklü Göstermiyor Bir Türlü Yani Misal Masaüstünde Sağ Tıkladığımda NVIDIA Denetim Masası Çıkmıyordu Ve Ekran Kartı Driveri Yüklemeye Çalıştığımdada Donanım bulunamadı Mesajı alıyordum. Bunların Hepsi Bios Ayarlarını Yükledikten Sonra Oldu. AMA doğru biosu da yüklediğimden eminim Live Update Online ile yaptım güncellemeyi birde biosu yükledikten sonra oyunlarda belli bir yerde acayip bir ses gelip donuyor. Acil Yardımlarınızı Bekliyorum <
PC Özelliklerim:
Windows XP SP3+
3.00 GHZ AMD Athlon 2 X2 250 işlemci
3 GB Ram
Geforce 9600 (1 Gb ) Ekran Kartı
K9A2 CF-F AMD 790X<
Oyunlarda DOnma Ve Ses Çıkarma
hayır şöyle anlatıyım bu konularda yüzde yüz eminim yani her zaman kullandığım driverleri yüklemeye çalıştım ekran kartı için fakat yüklemeye çalışırken donanım bulunamaı hatası verdi nividianın kendi sitesinden otamatik arama yaptım oradada bulamadı ekran karıtını hepsi iosu yükledikten sonru oldu
Anakartınız için (K9A2 CF) ilginç bir sürücü mevcut;
AMD AMDAway Driver
This INF file removes the unresolved hardware detection (YELLOW BANG!associated with devices that do not have the proper driver installed)only.
Ver. 1.0.1.0
If you are using a non-English OS, please enter "setup.exe /el" incommand line from your download directory to install this program.
Çözümlenemeyen donanım tespiti sorunu olarak izah etmiş. Sistem ingilizce değilse "setup.exe /el" parametresiyle dosyayı çalıştırmanız gerekiyor.
Bir göz atın;
AMD Athlon 2 X2 250 bunun direverinı bulamadım bulabilirmisiniz ? bendeki eski sürümmüş.
Çözümlenemeyen donanım tespiti sorunu olarak izah etmiş. Sistem ingilizce değilse "setup.exe /el" parametresiyle dosyayı çalıştırmanız gerekiyor. bunu nasıl yapacağım ?
sisteminize uygun indirdiğniiz zip dosyasını c:\ sürücüsüne çıkarın
dosyalar C:\AMDAway klasörüne açılmış olmalı.
başlat > çalıştır
C:\AMDAway\setup.exe /el
yazıp enterlayın. Sorununuza derman olacak mı emin değilim. Açıklamasından anladığım sürücüsü düzgün yüklenmemiş, tanınamayan donanım sorununa çareymiş.