Oyunlarda Hata Raporu Sorunum Var

sword2552
10-07-2009, 15:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Merhaba arkadaşlar.Benim oyunlarda hata raporu sorunu var(bildiğimizhata raporu) mesela bir oyuna giriyorum 15 dk sonra oyundan hata raporuçıkıp oyunu kapatıyor.Ama bu hata raporu farklı aynı normal hataraporuna benziyor(falan filan bir sorunla karşılaştı ve kapatılmasıgerekiyor) tek farklı yanı gönder/gönderme seçeneği yok sadece kapatseçeneği var.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Not:Şu hata raporu kapatma yöntemini uyguladım ama işe yaramadı(Bilgisayarım-Sağ klik-Özellikler-Gelişmiş)
sistem özelliklerimi vereyim:

AMD Anthlon XP 2500+  CPU
ASUS A7V8X-X    Anakart
Nvidia GeForce FX 5500 Ekran Kartı
1GB RAM (Markasını hatırlamıyorum bir ara bakarım)
160 GB Maxtor Harddisk
(Eğer eksik bilgi varsa söyleyin yazayım)

GaMeRr
10-07-2009, 16:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,264 mesaj

Herhangi bir sürücü kaynaklı sorun olabilir öncelikle sürücü güncellemelerini yapın.Ama kullandığınız oyun büyük ihtimalle crackli oyundur ve bu yüzden böyle sorunlar yaşatması muhtemel. Fixed exe araştırması yapın oyunla ilgili.

sword2552
10-07-2009, 17:54   |  #3  
OP Taze Üye
9 mesaj

GaMeRr arkadaşım keşke yüklediğim oyunlar crackli olsa da bundan kaynaklansa...Oyunlarım orjinal zaten 4 tane oyun yüklü 4 ü de orjinal.

Birde ben ekran kartı driverini güncellemede problem yaşıyorum.Ekran kartını güncelleyip bilgisayarımı tekrar başlattığım zaman bilgisayarım ekran kartımı GÖRMÜYOR ve hiçbir oyun da çalışmıyor.Eski sürüme döndüğüm zaman çözülüyor sorun.Bu konuda da yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

Ben başka güncellenebilecek aygıt bilmiyorum (BIOS dışında) eğer varsa güncellerim,sorun değil...
Bu arada artık bilgisayarım restart atmaya da başladı yardım ederseniz sevinirim.

sword2552
10-07-2009, 20:53   |  #4  
OP Taze Üye
9 mesaj

Birde şöyle garip bir durum var:
Geçen hafta bilgisayarıma formatatmıştım.Bir şekilde Documents And Settings klasöründeki eskibelgelerim hala duruyordu.Neyse sileyim dedim tam bitmişti şu hatayıverdi:

(Dosya adını vermiş)silinemiyor.Belirtilen dosya bulunamıyor.Doğru yol ve dosya adı belirtilmesini sağlayın.

İşingarip tarafı dosya adı o kadar karmaşık ki adını yazamıyorum rusça gibi bir yazı var ben bunun bir virüs dosyası olduğunudüşünüyorum.Unlocker adlı programla silmeyi denedim işe yaramadı.(Buarada dosyanın boyutu 49 MB)lütfen birileri yardımcı olursa sevinirim.

sword2552
11-07-2009, 11:26   |  #5  
OP Taze Üye
9 mesaj

Arkadaşlar lütfen bu sorunlardan anlayacak kimse yokmu lütfen yardım edin ne gerekiyorsa bilgi vereyim yeter ki yardım edin