arkadaşlar ne zamandan beri assassins creed oyununnda o küçük takılmalarla uğraşıyordum pc im yeter hayliyle zaten 26 fps den düşmedi oyun ama o takılmalar yüzünden sürekli zorkuyordu pc yi artık umudu kestim derken öyle bir program buldum ki bunu sizinle paylaşmak istiyorum
adı game booster oyun için bilgisayarınız arka olanda olan işlerinin tmün kapatıp sadece tüm gücü oyuna veriyor işte bunun ile bilgisayarda artık yeni oyunlarda oluşan küçük takılmlardan kurtulucaksınız
oyunlarda mükemmel performans
Emin misin aga bi sakatlık çıkmasın...
yok kardeşim inan bişey olmuyor sadece sistem bileşenlerinin birkaçını durduruyor o kadar şahsen biraz önce ac oyundaydım çok rahattım hakkaten gönül rahatkığı ile kurun çok fazla birşey beklemeyin ama 2 3 fps sağlıyor
cok güzel programmış acayp performans artışı sagladı cok sagol
Şimdiye kadar o kadar program denedim olmuyordu.Bu programla bu kadar performans artacağını hiç düşünmemiştim.SAdece oyunlar için değil pcyi kullanırkende çalıştırdığınızda internet explorerin açılış performansı bile çok yükseliyor.LAp topda call of duty-5 i full ayarda oynadım.öncden kasan makineden eser kalmamış.Ufuk_35 kardeişim çok teşekkür ederim.
arkadaşlarım ben kesinlşikle sadece sizin böyle ufak sorunlarınızın nedenlerini bulmak için uğaşyrm bu programı da ben denedim gerçekten 1 veya 2 fps farketti o da ASSassins creed takılma problemini kaldırdı o yüzden iyi olduysa ne mutlu hepinize
Evet zaten oyun oynarken virüs programına ihtiyaç olmazki
evet gerçekten fark ettiriyo tavsiye ederim.
arkadaşlar bişey sorcam bu programı kurunca mesela arka plandaki gereksiz işlemleri durduruyor ya bunları yaparken program otomatik kendimi yapıyor yoksa biz manuelmi ayarlıyoruz.birde kapatılan hizmetler otomatik başlıyormu tekrar belirli bir zamandan sonra yada oyunları kapatınca.
arkadaşlar bişey sorcam bu programı kurunca mesela arka plandaki gereksiz işlemleri durduruyor ya bunları yaparken program otomatik kendimi yapıyor yoksa biz manuelmi ayarlıyoruz.birde kapatılan hizmetler otomatik başlıyormu tekrar belirli bir zamandan sonra yada oyunları kapatınca.,
Otomatik Sen Tek Sadece Butona Basıyorsun ve Oyunda Hızı Görüyorsun ;)
ERHAN KARDEŞİM SİTESİNE GİRDİM ama nasıl indiricem yardım edermisin
http://www.majorgeeks.com/downlo ... e18c69b7584026d7aec
click here if it does not yzan yere basıver inmeye başlar.
iyi oyunlar ;)